AC: Syndicate - ezt tudja az NVIDIA Gameworks

Link másolása
A Ubisoft több játékához hasonlóan az Assassin's Creed: Syndicate is NVIDIA Gameworks-támogatással érkezik majd meg PC-re. Az új trailerben az extra effektekkel ismerkedhetünk meg.

Hamarosan PC-re is ellátogat a konzolokra már elérhető Assassin's Creed: Syndicate. Ahogy az lenni szokott, a PC-s változat többet nyújt majd grafikailag, melyről az alábbi, NVIDIA Gameworks-ös videóban is megbizonyosodhatunk. A videó meglepően hasonlít a Unity tavalyi traileréhez, annyi különbséggel, hogy ezúttal kimaradt a tesszelláció.


Az Assassin's Creed: Syndicate PC-s változata november 19-én jelenik meg. A gépigényt erre, a tesztünket a játékról pedig itt találod.

31.
31.
Stranger
#26: https://www.youtube.com/watch?v=q62Kt2rFgJQ
6 éves hardverekkel, minden peccs előtt... Ezek után elvárható, hogy GTX970-en most tökéletesen fusson... szerintem.
24.
24.
dcba
#22: Igen de abba mindenki egyetert, senkinek nem fut 60 fps-sel Nvidia Gameworks-sel, de ez a nagy tudasu meg ezt nem kepes elfogadni, h a 30-45 fps az nem jo.
14.
14.
Tokodboy
#3
Mert a fallout alapjáraton ronda es ezen semmi s segít. Meg jo hogy hasít.
13.
13.
Kérdeznék valamit: Mi a közös a következő játékokban :

Skyrim, Mass Effect, Borderlands, Dishonored, Crysis2-ig? Súgok, mind fut Directx 9.0c-vel tesszeláció és minden csili-vili szar nélkül :D Fantasztikus játékok, zseniális világgal, látvánnyal, hangulattal. Ezekre emlékszem, mert többször végigjátszottam, mert újra és újra megfogott. A 11-es érából a Witcher 3 és a Battlefronton kívül viszont így gyors fejből semmi nem jut az eszembe... :((( Nem a technológiával van a baj, hanem, hogy átestek a ló másik oldalára és egyre kevéssé számít a tartalom, csak a külcsín. Érdekes, hogy pont a Fallout4-et is mindenki a külcsín miatt savazta... Hülye egy világban élünk... :(
12.
12.
ADMlN
#8: A TressFX az AMD fejlesztés.
11.
11.
DON GONDOCS
Ez a játék ígyis pazarul néz ki, ez már csak ilyen cukrozás.
8.
8.
dzsiádzsó
:D ezeken a Nvidia-ás cuccokon röhögök mindig :) nekem is zöld karim van, de vicc mind. A haj és a füst egyenesen katasztrófa, annyira mű, hogy sose kapcsolom be. Itt édesek, hogy a saját élsimítási megoldásukat az "off-al" hasonlítják össze, ahhoz képest valóban epikus :D a többi ficsőrnek van megfelelő alternatívája, illetve aminek nincs anélkül tudunk élni úgy gondolom. Legjobb az lenne, ha ezek a plussz fícsőrők nem húznák le 20fps-re a játékot, mint a tressFX, bár azt itt hál isten nem reklámozták.
3.
3.
crytek
#1: "Ajjaj ez soha nem kezdodik jol amikor jonnek villogni az Nvidia works-sel."

Fallout 4? Az is tele van Nvidia works-sel és jé müködik nincs vele gond nem vonják vissza ,nincs botrány. Na vajon miért? Mert lehet a Bethesda ért hozzá.
2.
2.
Szép és teljes élete volt az Assassins Creednek. Ezután ha kicsinálja ( ezt is ) az nvidia, legalább nem bánkódhatunk... :DDD
1.
1.
dcba
Ajjaj ez soha nem kezdodik jol amikor jonnek villogni az Nvidia works-sel.

Azota is azon agyalok, h vajon a Batman-es nvidia works-s videot, hogyan csinaltak meg, mert mivel ugye SLI nincs a jatekban es meg Titan X-szel is droppol a jatek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...