Hamarosan indul a The Walking Dead: Michonne

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 10.
  • Érdekesség
Link másolása
A Telltale Games még a júniusi E3-on jelentette be a The Walking Dead: Michonne-t, amely egy vadiúj miniszéria lesz a közkedvelt szamurájkardos hölgy főszereplésével. A készítők most néhány apróságot árultak el a játékról.

A júniusi bejelentés óta nem hallottunk a Telltale új kalandjáték-sorozatáról, a The Walking Dead: Michonne-ról, csupán annyit tudni, hogy a premier még idén várható idén várható PC-n, Macen, PS3-on, PS4-en, Xbox 360-on, Xbox One-on, valamint iOS-en és Androidon.

Most a fejlesztők szóvivője, Job J. Stauffer a Twitteren árult el néhány érdekességet a Michonne-ra koncentráló szériáról. Most már tudjuk, hogy a történet a kalandjáték második és harmadik évada között játszódik, "friss" és "brutális" lesz. Az ilyen ráadás nem szokatlan a fejlesztőktől, gondoljunk csak a The Walking Dead: 400 Days miniepizódra.

Az első rész megjelenésére már nem kell sokat várnunk Stauffer szerint, hamarosan még több infót kapunk róla. A rajongók a harmadik évadról is faggatták az úriembert, aki elárulta, hogy leghamarabb a Michonne-széria befejezése után árulhatnak el többet róla.

Sűrű ősz elé néznek a srácok, még ebben a hónapban érkezik a Minecraft: Story Mode harmadik epizódja is.

5.
5.
#4: Én igen... :) A világból ki lehet kergetni a wd-vel !:^E
4.
4.
Yanez
#3: Miért, futottál előle?
3.
3.
balint23h
2.
2.
latis666
1.
1.
godach
miniszéria lesz, A nélkül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...