15 játékkal indít a Playstation 3

  • Írta: Daks
  • 2006. május 18.
  • Hardver
Link másolása
A Sony európai részlegének a fejese, Kaz Hirai san elmondta, hogy a Playstation 3 novemberi megjelenésekor mindössze 15 játék lesz elérhető.
A Sony európai részlegének a fejese, Kaz Hirai san elmondta, hogy a Playstation 3 novemberi megjelenésekor mindössze 15 játék lesz elérhető.


A sovány felhozatal oka, hogy sok fejlesztő még most sem kapta meg a munkálatokhoz elengedhetetlen PS3DevKit-et - ezért a Sony-t erősen kritizálja a SEGA-s Simon Jeffrey és a THQ-s Brian Farrel is. Megbízható forrásból tudjuk, hogy az UbiSoft-hoz, az Activision-höz és az Electronic Arts-hoz már megérkeztek a végleges fejlesztői csomagok, így az ő játékaik biztosan ott lesznek a világpremierkor.
5.
5.
Ca$h
Ez az agyas dolog valami eszeveszetten nagy faszsag, aki elhiszi az meg is erdemli...



Ez a 15 jatek meg manapsag alapnak szamit, az XBox is kb. 15-tel jelent meg amerikaban!
4.
4.
Mast3rmind
1. üzire: "Nos, fivérem és nővéreim eljött az idő... visszaküldünk egy cyborgot a múltba, hogy megállítsa a Sony Lázadását :P A Cyborg Xbox-ot, aminek elsődleges feladata az lesz, hogy engem, mint lázadó vezetőtöket megvédjen az esetleges PS3-mas támadásoktól és Blueray csapásoktól..." - Bill Gates 2008 Xbox sajtókonferencia :P



U.i.: 1. Én se az téged kritizállak.

2. a szövegből nem ismernétek rá akkor ez a T3 remaked version :P

3.
3.
FNorberto
Az 1. üzire válasz: ekkora hülyeséget még nem olvastam(nem neked szól), hogy ezt meg milyen barom találta ki! Ezen is csak röhögni tudok:D.Biztos valami baromarcú sony-s állat!
2.
2.
Ryo san
Inkább a Shenmue3-at fejlesztenék kedves Sega,ne a másikat szapulja!!Különben pedig ha 15 játék lesz premierkor az igencsak jó arány szerintem,főleg az eddigi konzol indulásokat figyelembe véve.
1.
1.
szpiiit
azt is hallotam (fater olvasta) hogy a PS3 olyan tudással rendelkezik mint az emberi agy 1%-a!!!! hát nem tom hogy ez igy van-e de biztos hogy nagyon sok mindent tudhat de az is biztos hogy nekem sose lesz ilyen :(

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...