Ingyenes DLC-t kap a Warhammer: End Times

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 11.
  • Hír
Link másolása
December 3-án érkezik az első ingyenes letölthető csomag a Fatshark kooperatív akciójátékához. A srácok módosítanak egy kicsit a loot-rendszeren, több beleszólást kapunk abba, hogy milyen fegyvert dobjon a játék.

A Fatshark bejelentette, hogy a megjelenés óta 300 ezer példányban kelt el a Warhammer: End Times - Vermintide, ráadásul december 3-án érkezik az első ingyenes DLC is.

A Sigmar’s Blessinget egy szimpla frissítés keretében kapjuk meg, a patch számos új funkcióval bővíti a játékot. Alapvetően a rajongók által ostorozott loot-rendszert javítják a fejlesztők, ezentúl sokkal több beleszólásunk lesz abba, hogy milyen fegyvert dob a játék a teljesített küldetések után.

A fogadóban ezentúl egy oltárt is találunk, ahol feláldozhatjuk a zsákmányunkat az arzenálunk javításáért cserébe.

Továbbá megjelennek a vörös osztályú lootok is, amely negyvenféle fegyvert jelent. Mindegyik vörös fegyverhez új trait-kombinációk is járnak majd.

A stúdió elhintett pár apróságot a további letölthető tartalmakról is. Hamarosan élesedik a privát játékmód, ahol szólóban ölhetjük a skaveneket, Jön a Realism mód is, amelyben eltűnik a HUD és a célkereszt, illetve a srácok egy túlélőmódot is terveznek, hullámokban támadó patkányokkal. Azt hozzátennénk, hogy nem minden DLC lesz ingyenes.

A játék tesztjével hamarosan jelentkezünk. A konzolos verziók 2016 első negyedévében érkeznek.

1.
1.
Drazhar
Remélem nem csak ennyi dlc-be gondolkodnak a fiúk, én várok új karaktereket, esetleg további pályákat/kampányokat - ezek a "most nincs hud-féle nehéz verzió" szintű dolgok sosem érdekeltek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...