Holnap jön a PS4-es és Xbox One-os Deadpool

Link másolása
Több mint két év után PS4-re és Xbox One-ra is elhozza az Activision a Deadpool-játékot. A holnapi megjelenés előtt egy friss - és természetesen egészen elborult - trailert is kiadtak hozzá.

Bár a holnapi nap természetesen főleg a Battlefront megjelenéséről fog szólni, azért annak is lesz mivel játszania, aki nem igazán rajong a Star Wars világáért (van ilyen?!). Az Activision több mint két évvel az eredeti megjelenés után PS4-re és Xbox One-ra megjelenteti a Deadpool-játékot. Sajnos úgy tűnik, hogy a Prototype-hoz hasonlóan itt sem történt grafikai frissítés, íme, a trailere:


A Deadpool PS4-es és Xbox One-os változata tehát holnap jelenik meg - tesztünket az eredeti változatról erre találjátok.

11.
11.
p3ti
#3: Jatekaim.hu - beírod a keresőbe hogy deadpool, ottvan 1 pár darab. 5500 a legolcsóbb használtan, 6500 a bontatlan - nincs mit.
10.
10.
Steam-en is 37 juró, bár lehet kapni neten, akciósan :) akár 16-ért is. Mondjuk szerintem még az is sok érte. Ennek valahol 10 körül kellene lennie _normál_ áron, mondom ezt úgy, hogy rajta van a kívánságlistámon! :(
9.
9.
dcba
#7: Sztem az ilyen cimek nem lesznek benne a visszafele komp. listaban, h megvedd 50 dodoert a 360-as verziot. Amugy is ez a jatek a maga 5 ora hosszaval a mai napig olyan nevetsegesen magas aron aruljak mindenhol, h arra szo nincs.
8.
8.
Raam989
En nem rajongok a star warsert. Szeretem, de nem rajongok erte. Inkabb a mass efect. Az a sci-fi vilag erdekesebb szamomra.
7.
7.
BloodyDeath
De ez már milyen lehúzás már. Ott az xboxone! Visszafelé kompatibilis. Persze ez a játék nem érhető el rajta. Persze nem engedték, mert úgy pénzt nem lehet kiszedni a jóhiszemű gémertől. Meg akkor már ps4-n sem lehetett volna kiadni. Milyen rohadt pénzéhesek. Alá is írnám, ha büntetne a grafikája. De ez detto ps3-s szint!
5.
5.
Arsenal4ever
4.
4.
De ezt ugy kell erteni hogy semmi hd remaster, semmi szepites es csak ugy kiadjak ugyanugy??? Akkor max 3-4 ezerbe kene h keruljon!
3.
3.
roli33
Remek. De én meg most akarom PS3-ra, azt meg már sehol nem kapni. Ha tud valaki egy boltot ahol igen, szóljon!
2.
2.
Yanez
#1: Mivel nem történt grafikai frissítés, minek kínlódjanak egy "újjal"?
1.
1.
giga321
Ez ugyanaz a launch trailer ami 2 éve volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...