Ingyenes az új Resident Evil első epizódja

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 18.
  • Letöltés
Link másolása
Ha még nem próbáltad ki a Resident Evil: Revelations 2-t, és konzolos vagy, remek hírünk van, Xboxon és PlayStationön ugyanis ingyenesen végigjátszható a játék első negyede.

A Resident Evil: Revelations második része négy epizódra szabdalva mutatkozott be idén: az évad február végén indult, majd márciusban ért véget, nem sokkal később pedig egy dobozos változat is érkezett belőle. Mi is teszteltük az új részt, és tetszett is nagyon, főleg technikai hibákat róttunk fel neki akkor.

Ha eddig halogattad a játék beszerzését, de mindenképpen kipróbálnád, akkor jó hírünk van: PS4-enXbox One-on és Xbox 360-on ingyenesen letölthető és szabadon végigjátszható az első epizód. Így már könnyebb eldönteni, hogy tetszik-e, és hogy megér-e neked ez a cím 1200-1900 forintot epizódonként.

10.
10.
Hiláriusz
Ha szeretnétek értesülni az esetleges akciókról, ingyenes játékokról, látogassatok el ebbe a csoportba: https://www.facebook.com/groups/O.J.E.csoport/?fref=ts
Érdemes, sokszor jó akciók vannak :)
9.
9.
de mondjuk nem 'hordok piros tangát, kv kényelmetlen az összes' ezt is írhattam volna, vszínű ez ugyanannyira érdekel titeket
8.
8.
nem játszom res, játékkal, oltári foskormány az összes. Nevetségesen szar gamék.
7.
7.
Nothing
#4: A félelemnek is vannak fokozatai és a maximumot szerintem senki sem szeretné átélni. Az egyébként akár rövid távon is meglehetősen egészségtelen dolog.
Igazán félni akkor kell, ha majd a valóságban kerülsz csoszogó élőhalottak közé és az életed lesz a tét. Kontrollerrel/billentyűzettel a kézben - ahogy Yanez is fogalmazott - maximum adrenalinpumpáló izgalom és némi ijedtség, - amit a hirtelen happeningek okozhatnak - játszik be. Mint minden szimuláció, ez sem válthat ki 100%-os élményt, igaz, a "beleélés" aránya egyénenként igen eltérő lehet.
Ismerek egy csajt, aki konkrétan megsiratta Jill Valentine-t, miután egy hunter kicsinálta, és nem is volt hajlandó tovább játszani. :)

Ja, hogy a témához is szóljak: köszi, Capcom, eddig sajna nem tudtam beszerezni a full játékot, de most belenézek. :)
6.
6.
Winter
5.
5.
Yanez
#4: Én inkább egyfajta izgalomnak nevezném, mintsem félelemnek. Ha ilyen félős lennék, mint te, akkor természetesen én sem játszanék ilyen gamákkal. Szóval minden, ami jó az efajta játékokban, azt meg sem fogod érteni, mivel félsz.
4.
4.
Imádom a Steam besorolás és ajánló algoritmusát. Játszottam két darkos besorolású játékkal és azóta ezekkel, meg zombis hülyeségekkel tarhál egyfolytában, mert szerinte szeretem. Az nem számít, hogy az összesen rajta van a nem érdekel flag, sebaj. Csak eszembe jutott, megkérdem már, mi abban a jó, ha ijesztgetős, frász ráhozós játékokkal játszik az ember. Én például utálok félni és mindig furcsán nézek azokra akik ezekért a játékokért rajonganak.
3.
3.
McDuff
kössz a tippet! el is kezdtem szedni. ha jó és tetszik,akkor meg is veszem. most a Gold-osok meg is tudják venni 2400 ft-ért az egészet!
2.
2.
fojesz
#1: Köszi, amikor még írtam, nem volt az. Javítom.
1.
1.
Blazkowicz
Nem szeretném senkinek sem elrontani a jókedvét, de Playstation-re is ugyan úgy ingyenes mától. Szóval javítsátok a posztot még mielőtt a boxosok ratyizni kezdnek rá... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...