PES 2016 - ingyenes UEFA Euro 2016 DLC

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Aki megvásárolta a Pro Evolution Soccer 2016-ot, annak remek hírünk van, a Konami ugyanis megerősítette, hogy a jövőre érkező UEFA Euro 2016 DLC minden tulajdonos számára teljesen ingyenes lesz.

A Konami az elmúlt hónapokban okozott kellemetlenségekért cserébe azzal kárpótolja majd a rajongókat, hogy a jövőre esedékes Európa-bajnokság jogait megszerezve ők készíthetik a hivatalos játékot, amit teljesen ingyen adnak majd minden Pro Evolution Soccer 2016- tulajdonosnak. Hogy pontosan mikor jelenik meg a DLC, egyelőre nem tudni, az viszont már biztos, hogy a magyar csapat is szerepelni fog benne.

8.
8.
Gykrizsi
#7: Szerintem csak nem tud írni, mert ez sehogy sem helyes.
7.
7.
Nem azt mondta, hogy élvezhetetlen, hanem, hogy nem lehet elveszíteni: elveszhetetlen ! :D
6.
6.
A magyar csapat miatt megveszem :-)
5.
5.
Hiláriusz
Ha ezen kívül szeretnétek még olcsó, akciós vagy ingyenes játékokról értesülni, látogassatok el a https://www.facebook.com/groups/O.J.E.csoport/?fref=nf oldalra. :)
3.
3.
Gykrizsi
#2: Ja, csak annak van valami köze a focihoz. Az meg nonszensz, hogy élvezhetetlen online a fifaval szembe, aminek a szerverei 2 naponta leállnak.
2.
2.
lafesz
#1: Ne hasonlitsuk ossze a ket jatekot....A pes egy igenytelen, online elveszhetetlen jatek.
1.
1.
PaprikaJancsi
Milyen érdekes, hogy a Konami egyszer szerzi meg a jogokat, akkor is ingyen adja a játékosoknak. Az EA-nek ez soha nem sikerül. Ő valamiért 10,000 Ft-ért dobta a piacra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...