Íme, a Blade & Soul dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 21.
  • Megjelenés
Link másolása
Az NCSoft bejelentette a Blade & Soul nyugati verziójának dátumát. Korea egyik legsikeresebb MMORPG-je a jövő év elején startol el Európában free-to-play formában, de vásárolhatunk Founder's Packet is hozzá.

Tőlünk keletre olyan nagy sikere van Blade & Soulnak, hogy tavaly még egy anime sorozat is készült belőle. Az NCSoft végre megerősítette a nyugati verzió dátumát: január 19-én startol el a free-to-play MMORPG.


Ha beruházunk a Founder's Packek egyikébe, akkor nem csak az őszi bétahétvégéken vehetünk részt, hanem korábban hozzáférhetünk a végleges verzióhoz is. Ha a 69,99 eurós Disciple, vagy a 114,99 eurós Master Pack mellett döntünk, akkor már január 11-én.

A megjelenéskor hét kaszt közül választhatunk, harminc kazamata vár arra, hogy kipucoljuk, illetve karakterünket egészen a 45. szintig fejleszthetjük. Ha inkább a PvP érdekel, akkor az 1v1-es küzdelmekre kihegyezett arénákat javasoljuk.

Az NCSoft egyébként masszív e-sport karriert szán a játéknak nyugaton is, a bajnokságok a start után veszik kezdetüket, a nyertesek pedig részt vehetnek a 2016-os világbajnokságon Dél-Koreában. 

6.
6.
Adamknight
Na végre! A 2009-es első trailer óta erre várok :D. Ideje volt már!

Egyébként nem tudom miért hoztátok fel a pay2win-t. A kiadó külön megerősítette, hogy a Cash shop-ban csak kozmetikai cuccokat lehet majd venni, ráadásul ha e-sports felé kacsingatnak, akkor alap, hogy nem lehet pay2win.

A 70, 120 dolláros Founder's packeket pedig csak azok fogják megvenni, akik pár nappal hamarabb akarnak játszani, utána viszont teljesen ingyenes lesz a játék, ahogy az a hírben is olvasható.
2.
2.
north
Én játszottam vele még régebben nem olyan vészes, pikk pakk össze pattintottam a FF VII - Cloudot aztán nyomattam kb 30-as szintig utána nem tudtam nagyon mit kell ölni kicsit megkopott a koreaim, meg nem értettem a szerencsekerék event-et. Viszont röhögtem rajta amikor Lv.1-en lehet szállingózni mint a Kung Fu filmekben xD
1.
1.
Ecneb
Borzalmas, erre van igény?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...