Még mindig készül a felújított GoW PC-s változata

Link másolása
Az Xbox One-os kiadás augusztusi megjelenése óta nem sokat hallottunk a Gears of War: Ultimate Editionről, pedig még a PC-is változat is fejlesztés alatt áll. Most a fejlesztők törték meg a csendet.

Olyan nagy volt a csend a Gears of War: Ultimate Edition PC-s kiadása körül, hogy a rajongók már kezdtek a legrosszabbra gondolni, azaz arra, hogy törölték a játékot. A játék fórumán kérdezték meg a fejlesztőket, hogy mi a helyzet a címmel, mivel még csak egy fórumszekciót sem kapott a PC-s verzió.

 

Az egyik fejlesztő válaszolt a fórumozóknak, azonban sajnos semmilyen konkrét információval nem tudott előállni. Megerősítette, hogy továbbra is fejlesztés alatt áll a PC-s kiadás, és hogy szeretnének egy jól optimalizált átiratot kiadni. Elmondta, hogy amint van valami megosztanivalójuk, azzal elő fognak állni. Bár a fejlesztő nem mondta ki, de arra lehet következtetni, hogy a játék nagy eséllyel csak jövőre fog megjelenni PC-re.

25.
25.
galvin
Good game! https://cookie-clicker.co/
24.
24.
#23: Szerezz még embereket és feltoljuk "greenlight"-re ! :DDD
23.
23.
dcba
#22: Ha steam-es lesz, akkor tuti, h be lesz szerezve, mert PC-n nyomnam a multit, de a singlet is 60 fps-ben. Ha win store only lesz, akkor lehet nalam is buko a dolog.
22.
22.
Én egy Steam-es megjelenésnek például örülnék, még remaster nélkül is, mert dobozosan nem fogom megvenni, viszont szívesen kitolnám még egyszer, de még abban az eredeti köntösben is tökéletesen megfelelne!

Ha be merik vállalni a windows saját áruházát only, akkor bukta, nem csak nekem, de nekik is...
16.
16.
Galamb009
lol, ha a Sony újra kiadja a God of War 3-at semmi fejlesztéssel, magas áron akkor az egekig istenítitek a kis japó pöcsét, de ha a Microsoft grafikailag feljavítja a Gears of War első részét, és mellé odaadja a többi részét, akkor mocskos pénzéhes köcsögök.. Szar sárga párti lett a magyar Gamer közösség, pedig azt hittem, hogy a torrent társadalomnál nincs lejjebb..-.-
15.
15.
hoaw
Jó játék! Játszátok!
13.
13.
dcba
#8: Hiaba kuldik a regieket melle, azok sztem mar mindenkinek megvannak, foleg, h Gold melle a masodik resz kivetelevel mindegyiket adtak mar, igy meg ez sem egy olyan ajanlat, ami miatt megfontolando. Most, h a Gears 1 jatszhato ONE-on is multiban, sztem teljesen ertelmet vesztette az Ultimate Edition, mert ahogy mondtam sztem az elso resz meg mindig baromi jo nez ki es annyival az GOW UE nem ad annyi pluszt a szep grafikaval meg par uj palyaval, h indokolt legyen ez a magas ar.

Szemely szerint nekem a legnagyobb csalodas az, h csak az elso reszt adtak ki, mert ha esetleg meg az egesz szeria jott volna ki egyetlen kiadasban, akkor Day 1 purchase lett volna, de nekem ez igy annyira lehuzas, h ennyiert megkaptuk ujra az elso reszt es ami meg verlazito, h maradt 30 fps-ben a kampany, holott a beta multija baromi jol mutatott 60 fps-sel. Amikor a betat probaltam meg gondolkoztam, h megveszem, mert a 60 fps-tol annyira tukorsima es kellemes latvany volt, de amikor olvastam, h maradt a 30 fps, akkor meg ugy voltam vele, h akkor jo nekem a 360-as kiadas is.

PC-n meg tovabb rontja a helyzetett, h valoszinu, h Windows store-os lesz a jatek. Origin, GOG es Uplay melle nem kell tobb baromsag.
12.
12.
crytek
Várom már a dx12 miatt, hogy mit mennek a VGA-k!
10.
10.
PaprikaJancsi
#8: Persze a többi részt csak backwardban
8.
8.
PaprikaJancsi
#6: Viszont ha megvetted, és játszottál vele. Decemberben kiküldik a többi résznek a letöltö kódját. Persze meg értem, amit te mondasz, én is kicsit így voltam vele, de a sok kamu remastered közül egy kiemelkedő darab lett (szerintem).
7.
7.
Yagami Light2626
#5 a mosni 1 db "s" :D
6.
6.
dcba
#5: A mondandod elso reszevel egyetertek, de sztem nem jart el felette az ido, mert en pont most neztem meg a visszafele kompatibilitas okan es sztem meg mindig baromira jol nez ki.

Amugy nekem ezzel a kiadassal az a bajom, h
draga,
csak az elso resz,
30 fps.

Amugy ha olcsobban nyomtanak mondjuk 10-12 font korul, akkor mar en is beszereztem volna, de nekem ez nem er meg vagy 30 fontot, mert attol, h szep es jo, attol ez meg mindig csak az elso resz szebb kivitelben es annyira az eredeti sem nez ki rosszul, h az mar jatszhatatlan lenne, mint mondjuk a Halo 1-2, ahol valoban szukseg volt a rancfelvarrasra.
5.
5.
PaprikaJancsi
#4: Azért vették/veszik az emberek, mert a játék ipar egyik legmeghatározóbb darabja. Új szintre emelték a fedezék harc fogalmát. Ezen felül még játékmenetileg is egy csodás darab. Minden perce élvezet, és még öregkorunkban is emlékszünk rá. Viszont az idő vasfoga egy kissé eljárt felette, és lekellett kicsit mossni, tisztítgatni, megfoltozni, hogy újra teljes pompában tündököljön.
2.
2.
Inferno
Na végre vmi hír erről is :D
1.
1.
Matt8888
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...