Star Wars: Battlefront - új 40 fős játékmód jön

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 24.
  • Hír
Link másolása
December elején érkezik a Star Wars: Battlefront első DLC-je, amely egy új játékmódot is magával hoz majd. A 40 fős mókában az lesz a lázadók feladata, hogy sarokba szorítsák a birodalmiakat, és megsemmisítsék a bázisukat.

A Battle of Jakku egy ingyenes DLC lesz, és már december elején megjelenik: az előrendelők december 1-től, a többiek pedig december 8-tól kezdhetik el letölteni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Ahogy azt a kiegészítő címe sejteti, a csomag a Jakkun történt csatát dolgozza fel, méghozzá két pályával.


Mint kiderült, a DLC-hez egy új játékmód is jár majd, amit ráadásul 40 fő játszhat. A Turning Point lényegében a lázadók nyomulásáról és a Birodalom védekezéséről szól, előbbieknek az lesz a feladatuk, hogy kontrollpontról-kontrollpontra haladva törjenek előre, és végül lerohanják az ellenfél bázisát.

Kezdetben három pont közül választhatnak, ha ezek közül egyet elfoglalnak, megnyílik majd egy újabb, és így tovább. A birodalmiak védekezhetnek ugyan (ebben néhány AT-ST is a segítségükre lesz), de visszafoglalni nem tudják az állásaikat, így egyedül abban bízhatnak, hogy elég sokáig bírják, és lejár a lázadók ideje - ilyenkor ők nyernek.

A játékmódot november 30-án, este 8 órakor mutatják be egy gameplay demóval, ezt a Twitchen lehet majd követni. Ja igen, és egy Szuper Csillagromboló biztosan lefog majd zuhanni játék közben, ne lepődjetek meg.

A mod, ami filmet varázsol a játékból

És ha már annyit beszéltünk egy játékmódról, jöjjön egy játékmod is: kopic szólt nekünk, hogy Martin Bergman bejelentette, a Star Wars: Battlefronthoz is elkészíti a Toddyhancer nevű modját. A Battlefront amúgy sem csúnya játék, de a végeredmény kifejezetten látványos lesz:

34.
34.
Thor Vath
#27: Szerintem meg inkább ez :)
http://youtu.be/v4KWZObFfdo
32.
32.
#31: Na de mekkora epik lesz belőle, ha egyszer valakinek sikerül ! :DDD
31.
31.
Thor Vath
Nekem nincs bajom a végtelen munícióval. Van benne élvezeti faktor, amikor 3 perc után nem fegyver nélkül rohangálsz a csatamezőn abban bízva, hogy az ellennek majd legfeljebb átharapod a torkát. Vagy összekötöd a cipőfűzőjét.
Csapatmunka meg lehet benne, ha haverokkal tolod. De az agyatlan lövölde-jelleg sajnos fenáll, méghozzá az agyatlan játékosok miatt: amikor supremacy-ban nyomod, és az első capture point a Hoth-on bent van a hangárban, rohanni kell, mint az állat, hogy befoglaljuk elsőnek, mert különben irgalmatlan nehéz lesz visszaküzdeni magunkat, mit csinál a játékosok 80 százaléka? Elkezd futkosni a hómezőn tök ellenkező irányba és lézerpisztolykával tyuttyogtat a tie vadászokra. Az arcom lekaparom.
30.
30.
zozo76hun
#27: egy krimi az egesz jatek :)
29.
29.
zozo76hun
akkor te egy aljas vagy :)
28.
28.
#26: Jah, mindenki ülne egymás mellett a dombtetőn cycler rifle-vel, mint a verebek ( ja nem is, mint a filmben ) és várna az ideális célpontra mi ? :D Egyébként a kill-eim közel felét gránáttal csináltam, az amúgy is sokkal aljasabb :)
26.
26.
zozo76hun
ha veges lenne a loszer akkor nem lenne ez az esz nelkuli lovolde.
25.
25.
McDuff
#14: Republic commando? hmm? Vki? Ott is újratölthetted a fegyvert,mégse zavart senkit és senki se mondta rá hogy ez idegen a Star warstól. De nem is kell messzire mennünk: Battlefront 1-2. Véges muníció volt ott is.
24.
24.
Kíváncsi vagyok, hogy a játék ciklusának vége felé (ergo jövőre LOL) hány DLC-t vesznek még az emberek és mennyien tolják még :D
19.
19.
logic5
#18: Így van ez legalább működik rendesen!!! Nincs bug, nincs hiba! Megy, ahogy mennie kell.. De fikázni mindig kell valamit... Taplók
18.
18.
Dark_Temptation
#4: Bf4 mod?? Birka vagy haver :-D azért mert ezt is a dice csinalta?? Ha tele lenne jármüvekkel amikbe ugy kell beszallni, lénní fegyokra attachment meg minden fele bizzbazz akkor lenne az. A motoron kívül köze sincs ahhoz. Honnét veszed hogy a dlcknek alapból benne kellett lennie? Bfnél codnál nemgond?? Ez most a divat h szidni kell csak azert mert ea és akkor most te is szídod? :-D abban eggyetértek hogy a kontent keves de örülj inkabb neki hogy nem egy activisionél van a jog és ilyrn játékot kaptunk...
17.
17.
Sidonyke
#9: Tudtommal a Disneyhez kerül a nagy pénz és felteszem a DICE-nak a megbízása volt, hogy csináljanak egy új Battlefrontot, nem pedig azok kanalazták össze a dolgokat. Mellesleg fegyver licenc? Ez komoly? :D
16.
16.
Antihero
#15: Elsőre engem spec rettenetesen felháborított ez az ikonos megoldás. De igazából nem tudtam megmondani, miért. És mivel a te magyarázatoddal nem értek egyet, összegzek kicsit az én szempontomból.
Szerintem nem azzal van a gond, hogy ikonokat lehet felvenni. Ilyen szempontból kevés különbséget látok a ládához odaszaladgálás vagy a pályán elszórt lőszeresdobozok meg e között. Mondjuk szerintem ebbe a világba nem illik, de ez szubjektív szempont. Ami viszont idegesítő, hogy ezek random dolgokat adnak. Vagy egyébként alapvetőnek számító mechanizmusokat tesznek lehetővé. gránátok, jetpack, hajók, hősök, vagy egyéb fegyverek. És egy ilyen stílusú játékhoz nem illik ez a rendszer. nyilvánvaló, hogy így akarták kvázi skilleket behozni a játékba, hasonlóan mondjuk az overwatchhoz. (ég és föld a két játék, egyik sem lopott a másiktól, így tudtam csak közérthetővé tenni a példát) De itt nem bónusz képességeket kapunk, hanem alapvető képességeket. amiknek cooldownja van, és még charge-os is. egy csapatorientált akciójátékban. Na ez nálam nem összeegyeztethető. Működhet, de szerintem gagyi.
Összességében a játékról a véleményem, hogy valószínűleg imádnám, ha megvenném. De nem visz rá a lélek. Semmi más jót nem látok benne, minthogy star wars, és jól átadja a star wars hangulatot. Minden más, a rendszer, a dlc, az alapmechanikák viszont taszítóak a számomra. És így nem visz rá a lélek még a letöltésére sem. Inkább veszem elő az eredeti részeket, hangulata azoknak is van, a mechanikák ott tetszenek, és nem csak egy idősíkra koncentrál.
15.
15.
xanatos0911
#14: +1

#10: Plusz nem folyamatos, mert van cooldown, ha felmelegszik a fegyver. Az ikonok szerintem jo ötletek, ez nem Battlefield ahol muszáj lenne a realisztikussag, elvégre ez egy sci-fi univerzum lenne... Unreal Tournament vagy Quake nem rémlik senkinek? Semmi sem jo bakker, csak a rinya megy, mert az egyszerű. Én is többet vártam a játéktól, jóval. De megvettem mert meg így is tetszik.
14.
14.
Kobe24
#10: Star wars filmek alatt lattal egyszer is egy tolto klont vagy katonat ? Kicsit gondolkozz mar mielott megszolalsz oreg!
13.
13.
Ha valakinek van egy felesleges origin fiókja ezzel a játékkal és megunta, ötezerért hajlandó vagyok megvenni és megígérem, hogy olcsóbban adom el, nem nyerészkedek rajta ! :DDD
12.
12.
zozo76hun
endoron=hoth-on
11.
11.
zozo76hun
ematt=emiatt
10.
10.
zozo76hun
na de gyerekek, vegtelen municcio a fegyverekhez, ematt non-stop lezerharc volt mar a betaban is az endoron, eszmeletlen. meg hogy egy szaros raketavetot sem egy ladabol veszel fel a palyan hanem egy ilyen porgo-forgo-szines emblemaknak kell nekimenni. kesz kabare volt az egesz.
9.
9.
ibus
Nektek semmi sem tetszik? Minek kellene még lennie egy Star Wars-os játékban? Fegyver skineknek? Mi ez? Óvoda? Arra nem gondoltok, hogy a DICE megvásárolta ezeknek a formáknak (karakterek, fegyverek, járművek, stb.) a licencét és ezt nem a két kicsi szemünkért ingyen, hanem belekalkulálták az árba? Menjetek akkor a dedósokkal CS-zni meg festeni a fegyvereket mint az elsősök a lapátot. :D Homokozó nem kell?
8.
8.
kopic
Képekhez:
AZTAKRVA !!!!!!!!!:O:O:O
7.
7.
Hunszi
Majd egy év múlva a complete edition megfogja érni apró pénzért.
4.
4.
Inferno
Am annyira jó h kapunk egy új mode-ot de akkor is nem inkább nyomorult fegyvereket kéne meg járműveket a játékba meg mondjuk skineket mert olyan módon szegényes a játék h az hihetetlen. Öcsém megvette 14000 ft-ért és nekem a pofám leszakadt mikor megláttam 11 fegyver 1 vezethető lépegető 1 speeder de csak az endoron akkor 5 vezethető gép összesen 6 Hero és 4 bolygó amihez tartozik kb 2 pálya ja és kb 3-4 féle stormtrooper custom mert amúgy van kb 30 féle de azok csak emberfejek amik elég szörnyen néznek ki mikor sisaknélküli stormik rohangálnak :S Tehát sztem ez a játék egy óriási átverés lett oké a hangulat meg a grafika az kurvajó nagyon jól el lehet vele játszadozni de ez a büdös nagy contenthiány vmi siralmas és akármennyire lehet szidni az idei COD-ot de az is biztos h 3-szor annyi content van benne mint a Battlefrontba. Ja és az lesz a legviccesebb h a DLC-be semmi újdonságot nem fognak nagyon adni hanem azokat a gépeket járműveket fegyvereket skineket amiknek már eleve benne kellett volna lennie :@ Sajnos sztem ez a játék kb olyan mint egy BAttlefield 4 SWmod és kb csak legfeljebb 6ezer forintot ér meg és azért is csak annyit mivel nagyon nagyon jó a hangulat és az optimalizáltság!
3.
3.
Chrysh
Hajaj, megindult a DLC-cunami
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...