Red Dead Redemption - tényleg jöhet a folytatás?

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Idén egyszer már pletykáltak a Red Dead Redemption lehetséges folytatásáról, de eddig a Rockstar mindig távol tartotta magát a találgatásoktól. Most azonban egy korábbi alkalmazott hintett el félreérthetetlen információkat.

A Grand Theft Auto V megjelenése óta ismét egyre hangosabbak azok a szóbeszédek, miszerint a Rockstar visszatér a vadnyugatra és egy újabb spagettiwestern kalandot mesél majd el. Legutóbb épp áprilisban szivárogtak ki friss részletek a Red Dead Redemption folytatásáról, de tavaly decemberben is szó esett róla, hogy gőzerővel készül a folytatás.

És most ezeknek a pletykáknak szolgáltatott friss táptalajt a Rockstar egyik korábbi alkalmazottja, Danny Ross, aki egy Redditen folytatott kérdezz-felelek során arra a kérdésre, hogy milyen új játékon dolgozik jelenleg a csapat, a következőt válaszolta: "Really? Dumbass. Really? Two."  Lehet, hogy csak ügyes trollkodásról van szó, de ha a betűk kezdőbetűit összeilleszted, akkor az jön ki, hogy RDR2, vagyis Red Dead Redemption 2.

9.
9.
valti61
8.
8.
KopyAti
Csatlakozom az előttem szólókhoz! :)
7.
7.
Tyler89
Óóóóó, csak jönne mááár! :D
6.
6.
green01
Na ebből jöhetne egy felújított változat. De nagy lenne! Utána jöhetne a 2 dik rész. A világ egyik legjobb játéka. A hangulat,sztori utánozhatatlan. Masterpiece!!
5.
5.
azureknight0715
Hát így már elégé biztos. Jól kitalálta az emberke me semmit nem mondott amivel a titoktartási szerződést megszegi :D
3.
3.
roli33
Elég nagy véletlen lenne. :) Ez bizony Red Dead lesz. Jöhet!
2.
2.
Hunszi
addig egy RDR Remastered jöhetne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...