TGA 2015: Batman-játékot készít a Telltale

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Menetrendszerűen mutatkozott be a Telltale következő epizodikus kalandja, a fejlesztőcsapat ezúttal a Batmant pécézte ki magának alapanyagként. A sorozat rajtja jövőre várható.

Íme, az idei TGA első meglepetésbejelentése: a Telltale epizodikus kalandjátékot készít Batman főszereplésével, a 2016-ban PC-n, konzolokon és mobilokon rajtoló cím Bruce Wayne életébe és gondolataiba enged majd betekintést.

Ennél több részlettel nem szolgálhatunk egyelőre, mindössze egy teasert kaptunk még. Érdekesség, hogy a Telltale a Marvelt is behúzta partnernek.

10.
10.
Yagami Light2626
Szerintem az Until Dawn interaktívabb volt mint bármelyik Telltale játék
9.
9.
Chrysh
Kezdi nagyon beskatulyázni magát a Telltale...
8.
8.
crytek
#7: Minek? Ők is tudják mi is tudjuk (jó te nem) ,hogy a telltale féle játékok telibeszarják a grafikát a történet a cselekmény a mondandó a lényeg. És ez ennél így jó.
Ha tech kell toljad a top über AAA címeket.
7.
7.
giga321
Azon lepődnék meg ha lecserélnék végre a grafikus motort. Ezek a srácok úgy megszették már magukat pénzzel pár év alatt, hogy nem hiszem el, hogy nem telik szebb grafikára.
5.
5.
Yanez
4.
4.
Red-E-Kamp Van
én nem szeretem a telltalet. nem tudok megbékélni velük és elismerni sem őket.
igaz csak a vissza a jövőbe játékukkal játszottam, de ott ki is ábrándítottak.
3.
3.
Lovy11
Hát ez kb. egy nagy büdös semmi volt...Csak el ne b@sszák a most még jó renomét
2.
2.
McDuff
Ugy gondoltam most már azért elég a telltale féle epizodikus mind ugyanolyan csak a háttér más játékaikbol,mert már lassan az én életem is megcsinálják epizodikus kaland játék formájában.eddig ugy volt vele ha nem a Walking deadet jelentik be,akkor hagyjanak,de mivel DC és azon belül Batman buzi vagyok,ez érdekel :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...