TGA 2015: Mortal Kombat X - íme, az új harcosok

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 4.
  • Hír
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a The Game Awardson mutatkoztak be a Mortal Kombat X új harcosai. Az elsőhöz hasonlóan a második Kombat Pack is négy karaktert vonultat fel, közülük kettő vendégszereplő.

A Kombat Pack 2 a jövő év első negyedében debütál, és valószínűleg ugyanúgy 30 dollárba kerül, mint az első csomag. Ahogy az alábbi trailerből is kiderül, négy új szereplőt köszönthetünk majd a játékban: A texasi láncfűrészes Leatherface-ét, az Alien xenomorfját, a részeges Bo Rai Chót, illetve Tri-Borgot, aki Cyrax, Sektor és Robot Smoke ötvözete.

24.
24.
Nem elírás az a 30 dollár? Kizárt, hogy négy karakterért annyit kelljen fizetni, mint egy akciós játékért.
23.
23.
Quent1n
#14: Liu Kang meg Kunga Lao is halott ugye még az előző rész óta, őket mégse merték kihagyni. :) Szóval ha már úgyse számít a sima bunyós részbe a sztori alakulása, akkor szerintem simán visszahozhatták volna őket is, akár idősebb formába.
22.
22.
#20: Azt ne felejtsd el, hogy ezeket az összeget nem te pénztárcádhoz, hanem elsősorban az amerikai és angol (nyugat-európai) piacra szabják. Ott meg egyáltalán nem számít olyan vészes összegnek, főleg mivel ezek a pakkok igazi rajongóknak vannak.
21.
21.
strike19
Szerintem a lánc fűrészes csávó nem illik bele a képbe.Meg az Alien sem.
Jason és Fraddy-t még megértem.De a láncfűrészes az baklövés.
Ennyi erővel szerintem a következő DLC legyen Danny Trejo.
20.
20.
habo
Nagyon nagy kedvenc a mortal,megvettem a kombat pack 1 et is...de még plusz ez is ugyanannyi pénzért már kicsit tényleg kezd sok lenni...
19.
19.
Nothing
#4: Belőlük jöhetne egy egész külön pack! :)
Schwarzi összes (némelyik esetleg costume-ként), az elmaradhatatlan T1000-es a klasszikus Rob Patrick + akár unlockolható Byung-hun Lee formában is (szépen felvehetné a humán ellenfelei alakját, mint Shang Tsung), a T-X a szőke maca "bevonattal" + John Connor mint T-3000-es az összes nanotech "átfolyós" trükkjével. Cudar kis kivégzéseket tudnának összehozni, az tuti! :D
18.
18.
#17: Az Aline geci durván néz ki végén odabasz
17.
17.
#16: Alkotsz valamit az sose lesz mindenkinek tökéletes. Szerintem ötletes karakterek
16.
16.
dcba
#10: Ilyen erovel akkor a Hulk Hogan is beleillhetne (ez mennyire magyaros?) amennyire az Alien. A predator az egyetlen filmes karakter aki azert passzol bele a jatekban, mert az mindig a legnagyobb vadat keresi es hat hol talahatna jobbat mint a Mortal Kombat-ban, ahol mindenki kivalo harcos es gondolta beszerez 1-2 trofeat. De nekem a tobbi mar eroltetett, ellenben a triborg vagy mi a fene nagyon tetszik es mint hatalmas Alien fan, kb majdnem lekoptem a monitort amikor meglattam ezt a baromsagot, h BarakaAlien. Bo Rai Cho meg a legnagyobb undormany a vilagon az ilyen a szutyok Tekkenbe valo meg a Street Fighter-be. En imadom az MKX-t, de lehet ez a KP2 ki fog maradni es max a robotot fogom megvenni es a masik 3 kimarad.
15.
15.
Nekem aztán tökmindegy kit raknak bele,amikor megláttam havernál azt a szar grafikát rögtön el volt döntve hogy nem veszem meg.
Nem vagyok grafikabuzi de ez valami borzalom...ezt még simán vitte volna a PS3-mam 720p-ben !!!

Azokra a konzolokra meg ki se adták pedig ez még azokra való.
Ezek a Dlc-s lehúzások meg a gerinctelenség netovábbja...
14.
14.
Effecta
#8: Motaro tényleg X, Kintaro elvileg legyakva, Striker, Nightwolf, Kabal halott, és a sztoriban Reiko még nem nagyon lehet benne elvileg.
13.
13.
Meg is vettem gyorsan PS4-re az alapjátékot, micsoda AVP küzdelmeket fogok tolni te jó ég :DD
12.
12.
Caleon
#11: És ha az alien lenyelné egyben a ragadozót... aztán visszaöklendezné... akkor mondhatnánk, hogy...

kiköpött predátor?
11.
11.
Yanez
#10: Mer a Predátó tud karatézni, az Éljen meg csak köpködni. :)
10.
10.
Caleon
#7: Ha a Predator beleillik, akkor az Alien miért nem? :-O
9.
9.
Batman
Tri-borg 3 variacioja ez lesz Cyrax - Sektor - és Smoke sokáig tarthatott kitalálni.
8.
8.
Quent1n
Nem nagy eresztés.. Szerintem ezzel az X-el túlságosan eltávolodtak az MK világától. Hiányoznak a megszokott karakterek, a régi mapok, zenék, stílus... Hol van Motaro, Kintaro? Striker, Nightwolf, Fujin? Kabal, Reiko? Helyettük ilyen Cassie Cage, meg Jacqui Briggs? Ugyanmár.. Az a baj, hogy azt hitték ki tudnak találni jobbakat de szerintem ez nagyon nem sikerült. Pályáknál ugyanez. Az MK 9 azért lett annyira jó, mert az MK-ra építkezett. Tri-Borg? Na ne már :D Még Bo Rai Cho so-so de a többiek.. Xenomorph meg Letherface.. :D Akkor már egy Freddy mennyivel jobb volt?

Az X-be nekem egyedül a küzdőstílusok tetszenek, a játék technikai oldala meg Erron Black + Shinok szerepeltetése. A többi nálam kuka sajnos. Megvettem a játékot PC-re egy jó akcióba de szívesebben játszok PS3-on a 9-el.

Kíváncsi vagyok, hogy az új MK-ra mit találnak ki de ez után vannak kétségeim.
7.
7.
DarkLord
Azért a Tri-Borg eléggé üt. Így gyakorlatilag egy karakterben letudták a 3 robotot. Bo Rai Cho nekem sose adta, míg szerintem ez a láncfűrészes megint csak nem való a játékba, ahogy az Alien sem....Jason szerintem a telitalálat ő bele illett ebbe az egészbe meg a Predátor is.
6.
6.
xSHx
Ezek nem jó karakterek??! Nekem adja nagyon..
5.
5.
Kazuya
Most nem azért de ezért kurv@ra nem érte meg várni.......
4.
4.
Yanez
Betehették volna a Terminátort is.
2.
2.
Csoki80
Nem tudnak már mit kitalálni....... "szerintem"
1.
1.
atesz89
Kérdés az hogy akinek meg van a seasonja már ő is fizethet újra?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...