Lopakodós játékot készít a Trine fejlesztője

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Frozenbyte leleplezte legújabb projektjét, a Shadwent, amely egy "igazi lopakodós játék" lesz női főhőssel. Változatos pályákon, fantasy környezetben sunnyoghatunk, általában az éj leple alatt.

Lopakodós játékot készít a Shadowgrounds és a Trine fejlesztője. A Shadwenben nincsenek felesleges sallangok, az éj leple alatt kell megölnünk csendben néhány marcona figurát. Összetett pályákon kolbászolhatunk csinos árva főhősnőnkkel, aki bosszúból minden áron meg akarja ölni a királyt. Mi döntjük el, hogy a lány brutálisan leszurkál mindenkit, vagy kikerüli az ellenséget.

Lauri Hyvärinen, a Frozenbyte vezérigazgatója kiemelte, hogy az elmúlt években kicsit visszaesett a lopakodós műfaj renoméja. Hőseink legyőzhetetlenek, profi fegyverarzenált használnak, ezért a Shawden inkább a gyökerekhez nyúl vissza, ahol tényleg a sunyizás a fő csapásirány. A játék azt is bemutatja, hogy milyen erkölcsi következményei lesznek egy-egy karakter megölésének.

Egy könnyítés mégis van: alkalmanként megállíthatjuk és visszatekerhetjük az időt. Ezen felül tárgyakat húzhatunk és tolhatunk ide-oda, csapdákat állíthatunk, így néhány gyilkosságot balesetnek álcázhatunk, hogy az őrök ne fogjanak gyanút. A fő cél az, hogy a pályák végén ne legyen véres a kezünk.


A platformlista még nem ismert, annyi biztos, hogy Shadwen valamikor jövőre jelenik meg.

7.
7.
#5: Nem megallitja csak akadozik ? :D
6.
6.
A lopakodost "szeressuk, igy ha jo lesz johet.
Amugy szerintem atigazolt a csaj a trinebol a styx egyik palyajara.
Mondjuk nem ertem ha valami lopakodos mert egybol fantasy es vagy kozepkori.
5.
5.
csongor1996
Mondjuk elég idegesítő, hogy három másodpercenként megállítja a játékot. Nézni legalábbis.
4.
4.
nekem bejön. nyersanyagnak jó lássuk mi lesz a vége
3.
3.
crytek
Jó lesz ez. Ez még bőven pre még nagyon távol az alfától verzió.
1.
1.
Red-E-Kamp Van
Nem tetszik eddig.
úgy érzem, inkább frusztráló lenne játszani vele, mint sem szórakoztató és érdekesnek sem vélem, mintha Zoya-val mennénk csak íj nélkül és most hátulról nézve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...