Feltűnt a Half-Life 3 a Steam adatbázisában

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 8.
  • Pletyka
Link másolása
Gordon Freeman régóta várt új kalandja rendszeresen előkerül innen-onnan - most megint hallatott magáról. Ráadásul úgy tűnik, hogy a PS4-exkluzív Everybody's Gone to the Rapture is tiszteletét teszi számítógépeken.

A NeoGAF éles szemű fórumozóinak feltűnt, hogy a Steam adatbázisában új játékokra utaló jelek vannak. Köztük van a Half-Life 3 is, bár ez tűnik a legvalószínűtlenebbnek, tekintve, hogy rengeteg régi bejegyzés lehet az adatbázisban; a third-party fejlesztők is teleszemetelhetik, aztán mindig kiderül, hogy kacsa az egész, lásd a Halo 3 esetét.

Noha a múltban számos ilyen szivárgás helytállónak bizonyult végül, azért mégis Gordon Freeman új kalandjáról van szó, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Legutóbb a DotA 2 frissítésében bukkantak egy hl3.txt nevű fájlra, ami szintén óriási hírverést kapott.

Az viszont már sokkal hihetőbb, hogy az Everybody's Gone to the Rapture is PC-re tart a SteamDB szerint. A The Chinese Room kalandjátéka augusztusban jelent meg PS4-en: lehet, hogy a Sonyval kötött exkluzivitás hamarosan véget ér, de az is előfordulhat, hogy a cég a Helldivershez hasonlóan maga hozza a Steamre a játékot.

Egyébként a Journey is szerepel a listán, de vannak itt még a Final Fantasy X/X-2 HD Remasterre, a Steins;Gate-re, a Final Fantasy VI-ra, a Dangonronpa I és II-re, az Earth Defense Force 4.1-re és a Guilty Gear Xrd Signra utaló jelek is, szóval lehet reménykedni.

Köszi, Naridar!

47.
47.
Rakottkrumpli
#44: Ember, ezen a gépen 2x is elindíthatod a játékot maxon... ;)
45.
45.
Stranger
#44: Az bőven elég HL2-höz.
44.
44.
A Pulyka
#43: amd athlon 64 x2 dual core 5000 2.6 Ghz
43.
43.
Stranger
#42: Hát azért a Half Life 2 simán menne maxon is. Annyira ne írd le a gépet... RAM is elég, proci meg nem lehet annyira szar, hogy ne bírja a HL2-t.
42.
42.
A Pulyka
#40: Majdnem. geforce 9400 :D
41.
41.
A Pulyka
#39: Nem viccelek :D Egyébként telibetaláltad. Egy 8 éves asztali gépem van, 2 gb ram, a tobbit inkább meg sem mondom...:D
40.
40.
Stranger
#38: Csak nem egy Geforce 6200-as csoda? Vagy azért annyira nem gáz a helyzet? xd
39.
39.
#38: Ne viccelj
Egy jobb atomos tableten is elfut mar... az meg hol van akar egy 8 eves asztali geptol?
38.
38.
A Pulyka
#37: A pc-m nem vinné el még az elso részt sem szerintem :D Na jo, ez azért túlzás, de konzolra szerzem be.
37.
37.
#31: A steamen ingyenes hozza az update ami ad a kinezetehez nemi pluszt.
36.
36.
Chrysh
#34: Jaja, a pofámba ugró pókféle fejrágóktól rendesen becsináltam én is (+pókfóbia)
35.
35.
Perseus84
Magyarazhatod itt a taknyosoknak mi aza HL. Ugyse ertik meg. Felesleges ujjat koptatni ertuk
34.
34.
kopic
#32: Ravenholm a játéktörténelem egyik legjobb pályája. Emlékszem, amikor először elkezdtem, azt hittem mentemben összeszarom magam a félelemtől.:D
31.
31.
A Pulyka
Muszáj lesz beszereznem már nekem is ezt a half life 2-ot...
30.
30.
Chrysh
Másutt azt olvastam, hogy azóta már kiderült, hogy ez is egy tucattrollkodás, de ne legyen igazam.
27.
27.
Necreon
#14: Kétlem, ezek jogvédett címek. Sokszor azért is perelnek ha valami hasonló, nem hogy pontosan ugyanaz.
26.
26.
DON GONDOCS
Amúgy a Final Fantasy X/X-2 HD Remasterre látok esélyt a felhozatalból a square már ígyis kihozott pár játékot pc-re. Meg amúgy is rengeteg jó portot kaptunk már az elmúlt években.
23.
23.
DON GONDOCS
http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/467/565/7f3.png

Valahogy mindig ez jut eszembe seggeszkiről XD
18.
18.
dante92
A hírt Gordon Freeman-t alakító szinkronszínésze is megerősítette. :)
15.
15.
Rakottkrumpli
HL 2-t csukott szemmel végigviszem, annyiszor játszottam ki. Most is fent van a gépen, nem az idő szépítette meg. Egy játék sem érte el ezt nálam soha kb. a super mario brothersen kívül :D Akit nem érintett meg, az nem is fogja érteni soha. Én sem értem mit lehet szeretni a lentebb említett uncsártedben, a wicserben, a codban, a BF-ben, vagy a lol-ban és még sorolhatnám órákig a mai "legjobb" játékokat...
14.
14.
zsocc-nrg
#12: Ismerem a Journey-t. Úgy értettem hogy a neve nem olyan egyedi, így lehet az egy másik játék is ugyanazzal a névvel. Amúgy ha már Sony-exkluzív: Helldrivers http://store.steampowered.com/app/394510/ tehát semmi sem lehetetlen.
Egyébként lehet hogy voltak melléfogások a steamdb-n mint a Halo de általánosságban amik ott megjelentek azok idővel elérhetővé váltak pc-n. Ez nem egy átlagos híroldal, automatikusan a Steam felől kapja az információt csak ezt nem kell minden esetben készpénznek venni.
13.
13.
kopic
#5: "Nekem személy szerint nincsenek a játékkal szemben magas elvárásaim csak annyi amennyi egy élvezhető játékhoz szükséges."
+1
12.
12.
Necreon
#3: A Journey ami szerinted bármi lehet, kb. a legjobb PS3 és később PS4-re portolt Sony exkluzív cím. Azt pedig tudjuk hogy a Sony exkluzívjaiból soha, semmit nem enged át máshová.
10.
10.
Necreon
Kb. hatalmas kamu a lista ahogy van. Feltűnt az összes HALO is, aztán hol vannak? Sony nincs az az isten hogy kiadná az egyik legjobb exkluzívját (Journey) más platformra.

HL3 esélyei meg a 0.01%-ról 0.02%-ra nőttek, csak azért mert nemrég jött ki a Source 2 tesztelésre a DOTA2 alatt.
6.
6.
Stranger
#5: Milyen elvárás? Ott van a Battlefront, aminek az első 2 része sem volt egy 10/10-es játék, most az új résszel pedig képesek voltak lejjebb adni. Ennek ellenére milliós eladásai lesznek... Nincsenek itt semmiféle elvárások, csak nézzen ki jól a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...