Fable Legends - nem garantált az idei megjelenés

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 11.
  • Hír
Link másolása
A korábbi tervek szerint a Lionhead free-to-play akció-szerepjátékának már ősszel meg kellett volna jelennie PC-n és Xbox One-on, de ez idáig nem történt meg. Mégis, mi a helyzet a Fable Legendsszel?

Az elmúlt hónapokban nagy volt a titkolózás a Fable Legends körül, noha az eredeti tervek szerint már ősszel meg kellett volna jelennie a játéknak. Ugyan a free-to-play RPG zárt bétája már elérhető néhány felhasználó számára, akik csak szigorú titoktartás mellett játszhatnak vele, ez minket nem hat meg.

De mégis, mikor kapjuk meg a végleges verziót? A kérdést a Game Informer tette fel a Microsoftnak, ami érthető, hiszen már december van.

A cég képviselője szerint a további részletek az elkövetkezendő hetekben várhatóak a játékról, de azt nem garantálta, hogy még az év vége előtt lecsaphatunk rá. A szóvivő kiemelte, továbbra is szolgáltatásként tekintenek a Fable Legendsre, amit csak akkor tesznek elérhetővé a nagyközönség számára, ha már minden klappolni fog.

Magyarán egy darabig még marad a zárt béta. Ez egybevág Aaron Greenberg októberi nyilatkozatával, miszerint csak akkor várható nyílt bétateszt, amikor már minden készen áll. A korai verzió továbbra is bővülni fog.

Tekintve, hogy a Microsoft 10 éves élettartamot szán az akció-szerepjátéknak, ez a pár hét várakozás nem is olyan nagy idő.

14.
14.
crytek
Turtam a mailjeim között akkor esett le én kaptam béta invitációt és már nem win 7-em van szóval gyorsan elő is turtam a kodot és aktiváltam.

Dec 15-én meg a köv béta napon kipróbálom ,de csak hogy hogyan fut 980ti-vel. Ilyen free to play fos nem érdekel. Akkor inkább adnák ki a 2 rész portját végre pc-re
13.
13.
dcba
#10: A ONE-os kulcsot sokkal hamarabb beaktivaltam, mert eloszor nem tudtam, h PC-n is lehet vele jatszani igy sajnos az is buko, pedig tok szivesen odaadnam, mert nekem mint nagy Fable fan-nak, ez nagyon nem lett bejovos, kiveve a grafika az telitalalat.

Laptopon egy gtx780m-en elfutott jol high-on, de sztem a 60 fps nem volt meg, de sajnos a fraps nem jott be vmiert igy nem tudom pontosan megmondani, de sztem igy ranezesre 30-40 fps-em volt.

Iratkozz fel sztem, mert fognak kuldeni kulcsot 2-3 heten belul maximum. Sztem ebbol meg tuti, h legalabb felevig minimum nem lesz jatek.
12.
12.
DON GONDOCS
Nekem amúgy nincs gondom hogy f2p lett a játék, de legalább megtarthatták volna a fablere jellemző játékstílust.
11.
11.
PaprikaJancsi
10.
10.
PaprikaJancsi
#9: Az a baj, hogy nekem One-ra kéne a béta, bár lehet, hogy oda is jó lett volna, de azért köszi. ...és a linket is köszönöm, mert azt hittem, hogy már nem lehet jelentkezni a bétára, így hát kértem.
Köszi mindent, bár remélem, hogy a végleges is pár hónapon belül megjelenik.
9.
9.
dcba
#5: Na, ha hamarabb olvasom, akkor odaadtam volna a Windows-os beta kulcsom. Csak azert aktivaltam be, mert kivancsi voltam, h hogyan fut egy Unreal 4-es jatek.

Nem akarsz feliratkozni, hatha kuldenek kodot?

https://www.fablelegends.com/betasignup
8.
8.
PaprikaJancsi
#6: Ennek örülök, akkor valószínűleg egy jó kis játékot fogunk kapni.
7.
7.
Thor Vath
Csíptem nagyon a II-III-at, a Legends bétáját is kipróbáltam, de csak grafika stílusa Fable-ös és bevallom, nekem unalmas is volt...
6.
6.
Galamb009
2 hónapja húzom a folyamatosan bővülő bétát, és eddig nagyon élvezem, bár rengeteg a hiba benne, így megértem, hogy nem szeretnék még kiadni.
5.
5.
PaprikaJancsi
Már nagyon várom, de csak várom, és várom......
2.
2.
dcba
#1: Ez mar csak neveben Fable, a Fable nem Fable story nelkul.
1.
1.
DON GONDOCS
Mégezt a f2p játékot se bírják kiadni? Mi lenne akkor ha egy story központú rész lenne? +2 fejlesztés
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...