Assassin's Creed - egyben az összes rész?

  • Írta: Shifty
  • 2015. december 14.
  • Pletyka
Link másolása
A NeoGAF egyik fórumozója szúrta ki, hogy a Ubisoft levédette az Assassin's Creed Collection domainjét. Mire készülhet a kiadó? Egybecsomagolva jön az összes rész?

A Ubisoft csak nem akarja pihentetni az Assassin's Creed-sorozatot. Az évenként új részekkel jelentkező széria, úgy néz ki, jövőre is jelen lesz, ugyanis a franciák levédették az Assassin's Creed Collection domainjét. Ugyan a honlap egyelőre nem működik, de a névből arra lehet következtetni, hogy olyan kiszereléssel jelentkezik majd a játék, amiben talán az összes eddig megjelent epizódot megtaláljuk majd. Várjuk a hivatalos bejelentést!

17.
17.
Aanash
Ezio és Connor kalandjai jöhetnek, azokat szerettem.
15.
15.
Juha
Én komolyan nem értem ezt a generációt már, észrevehetnék, hogy a reklámnak nem kell hinni!
Régebben a tv-shop szivatta a népet, ma már tudjátok, hogy az megéri-e, vagy nem. UGYE?

Most ez ugyanaz szinte, vannak a túlárazott, agyonhype-olt játékok, és mellettük van millió másik, hasonló vagy még jobb élménnyel. Viszont a divatjátékok fogynak jobban, ez tény, ennek köszönhetünk azért jópár élményt (kinek mi, nekem pl. Mafia, Tomb Raider, Fallout 3/NW), amik vsz. nem születtek volna meg, vagy sosem ismerjük meg, ha nincs egy reklámozott "elődjük"!
14.
14.
logic5
13.
13.
Caleon
Minden egyes AC-ben rengeteg a munka, nagyszerűek a helyszínek és egyben vannak a játékok. Aki azt mondja, hogy minden rész ugyanolyan, annak nagyon sivár élete lehet, hogy nem képes meglátni a különbözőséget.

Más kérdés, hogy a játékmechanika keveset változik, de hát ez AC, miért is kellene változnia?
10.
10.
B-Shaggy
#9: Hát nemtom, én nem pattantam fel a gyülölet-vonatra, maga az Ubi üzletpolitika szánalmas, hogy már évekkel ezelött adták a hírt, hogy már tudják az AC széria végét, elöre megírták a sztorit, de évek óta csak szar történetü mellékszálakat füznek hozzá. Azonban, attól függetlenül, hogy az alap játékmechanika: - bármit meg lehet mászni, bármibe meg lehet kapaszkodni, harcban pedig jó idözítéssel lehet counterelni, - minden részben megmaradt, minden évben hozzáadnak valami újat: a Brotherhoodban az assassinok képzése és harcbahívása, a Revelationsben a kampó, a gránátok,a harmadikban az íj, a vadon, a vadászás, illetve minimálisan a hajó, a negyedikben a kalózkodás, a fosunityben a stealth mód, a syndicateben a városban a lovaskocsik, a harc újítása, a banda menedzselése. Csak azért vagyok hajlandó ránézni az AC sorozatra már, mert minden évben adnak hozzá valamit, amitöl a játékmenet magja ugyanaz, mégis valami, ami az adott kort jelképezi.
Az Arkham-szériában is tulajdonképpen minden rész ugyanaz volt, de mindig hozott valami újat, én éppen ezért szerettem, a mai napig a kedvenc játékaim.
9.
9.
dzsiádzsó
Felesleges az első résztől kezdve (ami még csak csak) ugyanaz van benne, persze értem én, hogy műfaj meg játék, de annyira változatos, mint egy tetrix, illetve az még legalább nem kiszámítható, de ezek az Ac-k...
6.
6.
drat576
#5: PC-s vagyok, nem azért mondom, de azt konzolon hogy oldanák meg? Szerintem túl lusta bagázs hogy minden részt áthozzanak a mostani gen-re.
5.
5.
patka21991
Egy All in One kiadasnak lenne értelme, minden rész, minden DLC-vel.
4.
4.
dcba
#3: Ja en is azt mondom, h ha a teljes kollekciot kiadjak, annak latnam letjogosultsagat, de ha pl ahogy a lentebbi kollega irta, h az utso 3at adnak ki, annak nem tudom mi ertelme lenne, mivel ugye nem fejezik be a sorozatot vagy ilyesmi.
3.
3.
crytek
#1: A korábbi részeket már a kutya se veszi főleg nem teljes áron. Így meg lenne sok ember aki "egy új" áráért megvenné. Szóval jó kis marketing húzás ez.
1.
1.
dcba
Azt azert nehezen hiszem, h barki is olyan jofej legyen, h egy 40-50 fontos aron kiadjak az osszes eddigi megjelent reszt. Egyreszt akkora adathorodoz nincs, vagy lenne vagy 10 lemez, a masik, h sokkal hamarabb el tudom kepzelni, h max 2-3 reszt kiadnak az elozo genbol remasterelve az uj gepekre.

Ha valoban kiadjak a teljes kollekciot egyben 50 font korul, akkor le a kalappal, az egy szep csomag, igaz nekem igy sem kene, de arra azt mondom, h lenne letjogosultsaga, de amikor ilyenek jelennek meg mint a Deadpool, h uj jatek aron adjak ki, csak mas a borito, akkor sok jora nem szabad szamitani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...