Csütörtökön jön a Turok Remaster

  • Írta: Shifty
  • 2015. december 15.
  • Megjelenés
Link másolása
A Night Dive Studios tájékoztatása szerint most csütörtökön mindenki számára megvásárolható lesz az 1997-ben megjelent Turok PC-s változatának felújított kiadása.

Egy héttel ezelőtt nem túl biztató képeken pózolt az 1997-es, PC-s Turok felújított változata, a Turok Remaster. A felvételek azonban jó eséllyel már a játék végleges küllemét voltak hivatottak bemutatni, a fejlesztést végző Night Dive Studios ugyanis ma megerősítette, hogy a feldolgozás most csütörtöktől lesz beszerezhető, a GOG.comon, a Humble Store-on és a Steamen keresztül.

A leleplezés mellé egy trailert is kaptunk.

14.
14.
dcba
#12: Hallod ne magyar penzhez hasonlisd mar, 5 dodo amcsiban egy cola es egy hot dog az utcai arusnal, annyit lazan meger egy jatek, ami ha anno jatszottad, akkor siman meger. A bulletstorm meg nem 4.99-be kerult amikor megjelent, hanem teljes aru AAA jatek volt, csak mindenki megvette es mar senkinek nem kell tobbert, mig erre siman lesznek vevok ha valoban max 5 dodo, ami nekem pl angliaban kb 3,5 font ez egy 2l-es es egy fel literes cola ara, ergo kb semmi.
13.
13.
#9: Nem az a baj, hogy mai szemmel ronda hanem, hogy remasternek nevezik.
Pedig annyi torteik hogy a megoldjak, hogy egy mai gepen is menjen mivel ez voodoo exkluziv volt.
Azaz ki kell venni a picsaja alol a glide-ot.
Kb. ennyi trotenik
12.
12.
#5: 5 dollart azaz cirka 1500 forintot ezert a szarert?
Cseszdmeg 4.99 ert vettem a bulletstormot a steamen.
ES rohadtul nem egy kategoria.
Orvosnal mikor jartal utoljara ? :D

Amugy kivancsi leszek a gepigenyre, hogy olyan lesz e mint a colin remaster (core2duo 2,4, 5570, 4gb ram a colin-e baze).
11.
11.
MrLentoFan
#7: Egyetértek! Na az meg a másik hogy, ezen mi a Remastered? N64-en ugyanígy néz ki!
10.
10.
Extol
Teljesen egyetértek, ha már valamit újra kiadnak legalább hozzátennének valamit. Tényleg látszik, hogy az aprópénzt hajhásszák zéró befektetéssel. Hát, nem tudom. Annyi szól a vásárlás mellett hogy nekem ez kimaradt.
9.
9.
delphijos
Eg;sz komolyan nem vagyok grafika mániás, de 2015-ben ez még az én szememet is bántja. Ma már ez még tableten is ciki lenne.
7.
7.
gegory
Hát ez nagyon nem jött át. Egyszerűen pár hét vagy hónap alatt írtak egy emulátort ami letudja az eredeti kódot futtatni az újabb winfos-on....
ja és megnövelték "a marketing szerint" a látótávolságot :S
De ne legyünk ennyire negatívak...valaki nagyon várhatta ezt az újra kiadást :P
6.
6.
Chrysh
Nem tudom, hogy vagytok vele, de ha a System Shock 2 újradolgozásával hasonlítjuk össze ezt, akkor a különbség zongorázható.
1.
1.
crytek
Fos!

Szimplán meglovagolják az újrakiados örületet és kb 0 hozzányulással kiadják.

Ue4-el pedig biztos jó lenne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...