Megjelenési dátumot kapott az Unravel

  • Írta: Shifty
  • 2015. december 15.
  • Megjelenés
Link másolása
A játék történetét részletező trailert és pontos megjelenési dátumot kapott az Electronic Arts ígéretes fonalkalandja, az Unravel. Már nem kell sokat várnunk rá, februárban érkezik az idei E3 egyik meglepetése.

Az Electronic Arts lerántotta a leplet az idei E3-on bemutatott Unravel pontos megjelenési dátumáról. A bejelentés szerint a mindenféle logikai, fizikára is épülő fejtörőt tartalmazó kaland február 9-én fog megjelenni, PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is. Utóbbi esetében az EA Access-előfizetők egy héttel korábban kipróbálhatják a játékot, ha pedig a vásárlás mellett döntenek, 10 százalékkal olcsóbban vehetik majd meg.

6.
6.
Bár több ilyen cucc jönne vitára is jöjjön pls!
5.
5.
tupaccc
Én még mindig szemem előtt látom a szegény fazont, hogy mennyire be volt parázva, mennyire remegett a bemutatón. Első gondolatom az volt, hogy szegényt valaki kibökte, hogy AAA-s címként jelentsen be egy szemetet.
Ezután jött a gameplay, és leesett az állam. Nagyon jól tették, hogy őt küldték ki, mert engem kilóra megvett. Tutira megveszem :-)
3.
3.
PAtr0n
#2: Indie-nak csak akkor lenne nevezhető, ha kis büdzséből készült volna, de erről szó sincs, az EA tett bele zsét rendesen.

Az Ori and the Blind forest is platformer, de annál ki is volt hangsúlyozva, hogy mennyi pénzbe és időbe tellett mire olyan kiforrott és csiszolt legyen amilyen aztán lett is.

Természetesen ez is nagyon várós. Az Ori is iszonyat jó lett, de említhetném itt a akár Braid-et is, pedig annak a művészi megvalósítása nem túl erős, ellenben ezzel a kettővel itt. De beszélheténk a Limbo-ról is, vagy a Machinariumról is, bár utóbbi inkább point and click.

Minden esetre jó néha ilyen játékokkal pihentetni az agyunkat, a sok mészárlás után. :)
2.
2.
DarkLord
Én megmerem kockáztatni, hogy a jövő év egyik, ha nem a legjobb indie címe lesz ez, ami sok nagynevű játékot is maga mögé utasít. Látni, hogy érzelmi vonal is lesz benne rendesen az egyedi és minőségi kivitelezés mellett.
1.
1.
crytek
Ezzel jót alkotott az EA tarolni fog!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...