50 ezer forint lesz a Nintendo Wii

  • Írta: Daks
  • 2006. május 25.
  • Hardver
Link másolása
A korábbi pletykák igaznak bizonyultak! A Nintendo ma egy hivatalos levélben értesített minket, hogy a Wii konzol ára valóban 250 dollár lesz.
A korábbi pletykák igaznak bizonyultak! A Nintendo ma egy hivatalos levélben értesített minket, hogy a Wii konzol ára valóban 250 dollár lesz.


A Nintendo Wii megjelenése idén novemberben esedékes, a vállalat pedig az első negyedévben nem kevesebb, mint 6 millió példányt akar leszállítani belőle. A tervek közt szerepel az is, hogy az aktuális játékokból 17 millió példányt gyártanak majd le és ha minden jól megy, akkor 18%-os bevételnövekedésre számíthat a cég. Mi már gyűjtögetünk! :)
10.
10.
renom
Nekem meg !VAN! SNES em! Nemtud valaki helyet ahol lehet hozza jatekokat szerezni(ezt mar tobbszor is kerdeztem tobb helyen...)?





ui: mar akartak is megvenni tobben tolem mert ezen vannak a vilagegyetem legjobb rpg i(sokak szerint) de nem nem es nem adhatok el ilyen erteket nem ejtek ki az ujjaim kozul akarhany huszast is pengetnek le erte :D
7.
7.
lewton6
bocsáss meg ó NAGY JÁTÉKOS, hogy nem volt még konzolom! Ezért most vezeklésképp széthasítom a hátam egy poros ám annál barátságtalanabb bálnakötözőmadzaggal! könyörgöm ne vess meg! :P :)

(egyébként volt NES-em kb. fél évig, csak hazavitte a tulajdonosa :))
6.
6.
InGen
Hát te se vagy akkor nagy játékos... akinek nem volt NES vagy SNES vagy valamilyen Sega msina életében az kérem sehol nincs :D
5.
5.
lewton6
lehet, meglesz életem első konzolja :)
4.
4.
InGen
Hmm kösz, szólok Daksnak hogy nézzen rá.
3.
3.
Halfer
elég sok, de elképzelhető volt érte ennyi bőven... de kösz, majd legközelebb :D
1.
1.
InGen
Hmm ennél azért olcsóbb is lehetne. Ennyiért bár 360-at kapni, igaz a használhatatlan verziót, de akkor is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...