Nem tartogat már több titkot a Dark Souls

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 19.
  • Hír
Link másolása
Nem sok olyan játékkal találkozhatunk manapság, amiről a fejlesztője négy év után tudja kijelenteni - ha ki meri jelenteni egyáltalán -, hogy mindent felfedeztek benne a játékosok.

Nos, a Dark Souls ilyen. Hidetaki Miyazaki az Edge magazin legfrissebb számában árulta el, hogy mostanra mindent felfedeztek a 2011-es játékban a rajongók: "Mára minden egyes tárgyat és a gameplay minden kis bitjét feltérképezték a játékosok. A Dark Souls bizonyos tekintetben mindig is befejezetlen volt, és a játékosok felfedezései tették teljessé. Szeretném azt mondani, hogy ez az irány szándékos volt a részünkről, de ez csak részben igaz, részben pedig véletlenül alakult így."

Miyazaki arról is beszélt, hogy mi lebeg a szeme előtt fejlesztés közben: "Olyan játékot próbálok készíteni, amely lehetőséget ad a játékosoknak arra, hogy máshogy is élvezhessék, ne csak úgy, ahogy én megálmodtam. Nem szeretném, hogy olyan cím legyen, ahol minden szabályt be kell tartanod, és mindig azt kell csinálnod, amit a dizájnerek megálmodtak. [...] Amikor a játék világában kalandoznak, a játékosok több helyen is azt érezhetik, hogy ott beleshetnek a függöny mögé, kinyithatnak egy ablakot és megnézhetik, mi van mögötte."

A Dark Souls-sorozat folytatása április 12-én érkezik, PS4-re, Xbox One-ra és PC-re - a számítógépes változat gépigénye épp a napokban futott be.

2.
2.
Lovy11
#1: Az biztos, itt nem fognak könnyen adni semmit:)
1.
1.
Dark_Temptation
kinyithatják azt az ablakot, csak ahhoz is kulcs kell, amit majd csak két pálya múlva kapsz meg vért izzadva :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...