iOS-re is megjelent a GTA: Liberty City Stories

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 19.
  • Megjelenés
Link másolása
Úgy néz ki, hogy a Rockstar a GTA Stories-sorozatát is átköltözteti mobilokra, első lépésként a Liberty City Stories vált elérhetővé iOS-en. Az androidosoknak sem kell aggódniuk, hamarosan az ő portjuk is megérkezik.

A Grand Theft Auto: Liberty City Stories a GTA-sorozat első PSP-s mellékága volt, és ahogy azt a címe sejteti, egy újabb történetet mesélt el a már ismerős Liberty City városában. A játék 2005-ben jelent meg, később pedig PS2-n és PS3-on is játszhatóvá vált.

A portok sora pedig folytatódik, a Rockstar ugyanis bejelentette, hogy 7 dollár fejében iOS-en is letölthető a játék, és hamarosan egy androidos verzió is érkezik belőle. A mobilos átirat feljavított látványvilággal (valós idejű fény-árnyékeffektekkel, szebb textúrákkal, nagyobb látótávolsággal), érintőképernyőre igazított irányítással és felhős mentési lehetőséggel várja a játékosokat. A 3D touch funkció is támogatott.

Egyéb érdekesség, hogyha összekapcsoljátok a játékot a Social Club-fiókotokkal, ajándék póló üti a markotokat a GTA Online-ban.

5.
5.
gegory
Egy érdekesség, hogy PSP ez a játék miatt lett feljebb húzva a processzor teljesítménye 222 MHzről 333-MHz-re...ha jól emlékszem. Azért néhol szagtatot(főleg amikor a tankkal elkezdtem randarirozni) de emlékszem hatalmas élmény volt 10 órám Vonat úton önfeledten GTAzni :D
4.
4.
Heldengeist
Oké, ma már nem foglalkozom vele, de holnap ránézek. Mindig is érdekelt, de a PS-től valahogy távol maradtam. Így viszont mindenképp kap egy esélyt.
2.
2.
sisxgame
tabletemen + dualshock 3 al rettentően jó lesz. Ugy sem tudtam eddig kijátszani merr nem volt se psp m se ps2 őm. Jó mondjuk egy laza emulatorral megoldható de ez így mégis csak más
1.
1.
shatterhand
Akármilyen is lesz: hogy a rákba lehet ezt élvezni tapipados telón?
Táblás, meg stratégia ,meg hasonlók oké, de ilyenek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...