Filmes traileren az Overwatch

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 20.
  • Videó
Link másolása
Ugyan a zárt bétateszt mostanában pihenőt tart, a Blizzard még véletlenül sem szeretné azt, hogy elfeledkezzünk az Overwatchról. Most egy filmes teaser érkezett, főszerepben a shooter hőseivel.

Noha az alábbi előzetes nem mutat semmi újat, de legalább egy kicsit segít elképzelni, hogy milyen történettel és hangulattal bír a Blizzard kompetitív multira kihegyezett shootere. Noha régen sokkal elismertebb volt Overwatch szervezet, a sors úgy hozta, hogy mégis szükség van az azóta háttérbe szorult hősök csoportjára.

A fejlesztők dicséretes húzása, hogy minden premier után érkező térkép és hős ingyenes lesz, noha a mikrotranzakciókkal kapcsolatban még nincs konkrét elképzelésük. A játék 2016 tavaszán landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

1.
1.
Yetikoma
Nagyon tetszik a világa. A játék menet már kicsit kevésbé. Az nem baj ha kevésbé jó játékosokat osztanak be melléd. Ha legalább megpróbálnak csapatban játszani akkor lehet élvezni a játékot, de ha egy gyökér is bekerül a csapatba akkor mint Dota -ban bukod 15-30 perc szabad idődet... .
Ráadásúl azt hittem ingyenes lesz mint a heartstone.
A sztori szerint miért is ugaranka egymásnak a karakterek, ha egy csapatban vannak? Azthiszem ezzel megvárom a tesztet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...