Gameplay videók a The Division alfájából

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 21.
  • Videó
Link másolása
Ha még nem próbáltad a The Divisiont, és nagyon nem bírod kivárni a bétatesztet, jó hírünk van: valaki kiszivárogtatott egy adag gameplay-felvételt a játék alfájából. Nézd meg gyorsan, amíg lehet!

A Ubisoft az utolsó pillanatban halasztotta el a The Division bétatesztjét, így csak az alfaverzióval lehetett játszani Xbox One-on, de azzal is abban az esetben, ha valaki előrendelte a játékot.

Az alfateszt hátránya továbbá (már azon kívül, hogy viszonylag szűk körnek szól), hogy a tesztelőkkel titoktartási szerződést fogadtatnak el, ami megtiltja nekik, hogy bárminemű infót vagy látnivalót megosszanak a játékkal kapcsolatban. Elméletileg.

A gyakorlatban néhányan még a várható szankciók ellenére is megszegik ezt a szabályt, és ahogy most is, hosszabb gameplay videókat tesznek közzé a várva-várt játékból.

Ha tehát nem bírtok magatokkal a bétáig, alább beleleshettek a The Division alfájába, de érdemes minél előbb nekiesnetek a felvételeknek, mert a Ubisoft valószínűleg mindent megtesz majd azért, hogy leszedesse őket a videómegosztókról. Az alternatív források linkjeit egyébként ebben a NeoGAF-topikban gyűjtik.

A The Divison március 8-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra; a legutóbbi hivatalos kedvcsináló a karácsonyi hangulatot igyekszik meglovagolni.

1.
1.
respectpele10
aaaand it's gone..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...