Érkezik a Sebastien Loeb Rally Evo demója

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 22.
  • Letöltés
Link másolása
Az olasz Milestone stílusos karácsonyi ajándékkal lep meg minket. Szenteste napján jön a Sebastien Loeb Rally Evo kipróbálható változata, melyben két játékmódban tehetjük próbára vezetői tudásunkat.

December 24-én érdemes ellátogatni az Xbox Live-ra és a PlayStation Store-ba, hiszen a Milestone jóvoltából lecsaphatunk a Sebastien Loeb Rally Evo demójára. A kipróbálható változatban egy raliszakaszt tolhatunk végig San Romolóban.

Ami az autókat illeti, hármat is vezethetünk: a Toyota Celicát, a Fiat 500 Abarthot, és persze a Citroen DS3-at. A játékmódokat tekintve a normál ralizáson kívül egy Playground Time Attackon és egy Challenge Time Attackon tehetjük próbára képességeinket aszfalton és földúton.

A Sebastien Loeb Rally Evo végleges változata január 29-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

5.
5.
Angelwing
Kipróbálva PS4-en. Sebességérzet szerintem nagyon jó,elég gyors belső nézetekben. Grafika rendben van (tetszik hogy sok a gaz és fű a pálya szélén,és le is taposható) és a fizika is jó szerintem. De a Dirt Rallyt próbáltam előtte és az jobb! (plusz a hangok még nem voltak ilyen jók egy rallys játékban sem"dirt rally").
4.
4.
DarkLord
Azt hiszik, hogy átnevezik a régebbi WRC játékaikat, akkor az már egy új névvel eladható? :D Semmit sem várok ettől őszintén, meg ott a Dirt Rally, ami kielégíti teljesen a rally-zás iránti szeretetemet az elkövetkező jó pár évre.
3.
3.
PAtr0n
A puding próbája az evés. De nekem túl statikus, túl árkád. A DiRT rallyhoz nehéz lesz felnőni, magasra tették a mércét.
2.
2.
crytek
#1: Facebookon ezt írták:

"Hey Top Drivers! At the moment the DEMO will be available only on PS4™ and Xbox One® Digital Stores, stay tuned because soon we will also release a PC DEMO. Have a great time playing together #SLRallyEVO! We're looking forward to hear your feedback!"
1.
1.
crytek
PC-re ne is. Most már tuti lewarezolom csak azért is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...