Új képeken az Assassin's Creed-film

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Termékenyek voltak a külföldi filmes magazinok az év végén, az Assassin's Creed-mozi mellett a Doctor Strange-filmből, az új Ghostbustersből és a Trónok harca következő évadából is tudunk mutatni új képet, képeket.

Assassin's Creed

Néhány nappal ezelőtt már mutattunk nektek egy képet az Assassin's Creed-filmből, a minap pedig újabbak érkeztek az Empire magazin jóvoltából. Mindkettőn Michael Fassbender látható, de ami különösen érdekes, hogy az egyiken Aguilar, a másikon Callum Lynch szerepében tűnik fel. Aguilar a tizenötödik század Spanyolországában élt, Callum pedig az ő leszármazottja - a rajongók ebből már tudni is fogják, hogy mire számíthatnak.

A film 2016. december 21-én kerül mozikba.

Doctor Strange

Jövőre sem ússzuk meg a Marvel-áradatot, november 10-én azonban megint egy olyan filmnek örülhetünk, amely egy friss szereplőt hoz be a képregénygyáros mozis univerzumába. Doctor Strange bőrébe Benedict Cumberbatch bújik majd, akiről most először láthatunk ilyen képeket: sőt, Cumberbatch az Entertainment Weeklynek adott interjújában azt is elmondta, hogy a forgatás novemberi rajtja óta nem sokat kellett még jelmezbe bújnia, úgyhogy ez a pózolás fotózás tulajdonképpen remek alkalom volt számára, hogy felkészüljön a szerepére.

Game of Thrones

Áprilisban jön a Game of Thrones hatodik évada, és egy most kiadott kép alapján úgy tűnik, folytatják benne Bran Stark történeti szálát.

Ghostbusters

2016. július 15-én jön az új Ghostbusters is, a film azonban egy vadonatúj felállással jelentkezik majd: Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon és Leslie Jones alakítja a Szellemirtókat. Az alábbi kép is az Entertainment Weeklytől származik.

11.
11.
bitbandita
#8: Mivel állítólag elválik majd a sorozat sztorija a könyvétől, szerintem ez nem probléma. De majd kiderül.
10.
10.
dzsiádzsó
Régen volt egy szellemirtók reboot terv, régi szereplőket is bevonva, de elkaszálták, de örülök, hogy a gyerekorom újabb "kellemes emlékek várának" pillérét sikerül kiütni, illetve hogy erre természetesen van pénz! Gratulálok!
9.
9.
markoci555
Női szellemírtók? Kösz nem.
8.
8.
#6: Akármilyen fájó is beismerni, teljesen oké, hogy ilyen lassan halad. Annyira komplex az egész világ, hogy baromi nehéz lehet konzisztensnek maradnia írás közben. Ami engem inkább zavar, hogy a legutóbbi pletykák(?) szerint az új évad fele táján jelenik majd meg az új könyv. Ez még inkább rontja majd az élményt. (Tudom, hogy nem kényszerít senki a sorozatra, nem is tervezem egyelőre tovább követni, de az internet azért gonosz hely.)

#5: Az utóbbi évekre ez valóban igaz, de az indulásakor azért még komolyabb volt a sorozat.
4.
4.
Futu-Retro
Nekem az AC film kapcsán csak a PG-13 besorolás szúrja a szemem.
2.
2.
Vagy egyszerűen szerepelhetett volna kevesebbet az utóbbi évadokban, mint ahogy a könyvben is történt, ahelyett, hogy beelőznék vele a többi storyline-t, aztán rájönnének hogy muszáj félrerakni egy évre, mert nincs miből dolgozniuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...