Javulni szeretne a Hitman: Blood Money is

  • Írta: fojesz
  • 2006. május 27.
  • Letöltés
Link másolása
Vadonat új patch érkezett a negyedik Hitman-epizódhoz is: természetesen az 1.1-es verziószámot viselő csomagot a szerverünkről kaphatjátok le gyorsan!
Vadonat új patch érkezett a negyedik Hitman-epizódhoz is: természetesen az 1.1-es verziószámot viselő csomagot a szerverünkről kaphatjátok le gyorsan!



A közel tíz megabájtot nyomó javítás számos - főleg teljesítménnyel kapcsolatban álló - problémát old meg. A feltelepítés után az eddig egy-két konfigurációnál jelentkező alacsony framerate-gond megoldódik, sőt számos grafikai bug, programozói hiba is kijavul a frissített verziószámú játékban. Letöltés lokálból, alant.

7.
7.
six666
sziasztok!én csak most kezdtem el játszani a játékkal, de olyan hibát észleltem hogy a you better watch out pályán ha lerakom a földre a sniper táskát akkor kilép hogy hitman 4 blood money exe működése leállt. eddig nem volt semmi probléma az előző pályákon csak most ez az első. próbáltam az 1.2-es patchet de az sem használt.légyszi írjatok már a ide vagy a pet007enator@gmail.com címre. Köszi
6.
6.
Tommy19
Sztem ez a legjobb játék aminek a szavatossága 5/5 pontot ért el, miszerint tényleg sok lehetőséget adtak arra, hogy egy küldetést meglehessen csinálni. Nem beszélve a további új fejlesztésekről is, ami ugyebár fegyverekre vonatkozik, és a különböző kügyükre. tárgyakra.

Nem lesz ennél jobb 18 éven felüli bérgyilkos lopakodós játék, és oké hogy az Assasin Creed-et már befejeztem, de ezt a játékot, még mai napig nem töröltem le a gépről. :)
5.
5.
Tommy19
Hogy mi kell ennek a játéknak? Kérdésedre egyszerű a válasz, egy jó gép. Nem laptopokra tervezték...
4.
4.
Diesel
Wazzovski. Valószínű azért nem találta a telepített játékod, mert azon az 1.0-ás tört exe viritott. Tedd szépen vissza az eredetit és felteszi gond nélkül. :)
3.
3.
Wazzovski
Nekem a madarak utan kilép!Miert?A pach-et pedig nem tudom felrakni mert mert nem talalja v 1.0-et!
2.
2.
VodevilX
hasznos cucc főleg gyengébb gépen, én pl enélkül toltam a 7-8. mapig és a tömegjeleneteknél elkezdett lagolni a játék 30 fps mellett

de ezzel már nem csinálja
1.
1.
Halfer
ez jól jön most, mert majd ma kezdem el a játékot ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...