Holnap indul a PC-s Metal Gear Online bétája

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 12.
  • Hír
Link másolása
Véget ér a három hónapos várakozás. A konzoltulajok után végre a PC-sek is belevethetik magukat a multiplayerbe, hiszen holnap startol el náluk Metal Gear Online bétája.

Noha a Metal Gear Online már tavaly október óta elérhető konzolokon, a PC-seknek eddig kellett várniuk a többjátékos mókára. A Konami a legutóbbi livestream keretében bejelentette, hogy a játék bétája holnap élesedik, és mindenki ingyen hozzájut, aki rendelkezik a Metal Gear Solid V: The Phantom Painnel.

A klienst január 13-án, magyar idő szerint reggel 7-től tölthetjük le (ott lesz a Steam-könyvtáradban). Fontos tudni, hogy ez még nem a hivatalos start lesz, csupán egyfajta teszt, így kimaradások és hibák előfordulhatnak. Három hónapos várakozás után ennyi kényelmetlenség bőven belefér.

A béta dátuma mellett a kiadó elhintette, hogy további tartalmak jönnek a játékhoz, kapunk egy új térképet, amely feltűnő hasonlóságot mutat az MGS 5-ben szereplő Mother Base-zel.

19.
19.
azureknight0715
Leszedte a bétát elinditom a gamet és mikor rámegyek az mgs onlinera a főmenüben kidob a windows hogy az mgs V:phantom pain müködése leállt. Ötlet hogy mi okozhatja? (win7)
18.
18.
Caleon
#16: #respect

Tudom, hogy sokaknak monoton volt, akadt, akinél ez a pont 10-40-80 óra után következett be. Illetve sokaknak a prológus után csalódás volt a játékmenet. Ugyanakkor azt is el kell ismerni, hogy rengeteg innovatív, jó ötlet is van a játékban. Szerintem sokan egyszerűen csak megcsömörlöttek tőle, mert sokat játszottak vele folyamatosan.

Én magát a franchise-t nem annyira ismerem, mert sosem voltak olyan konzoljaim, amiken futottak, illetve PS3-on is elkerült a sorozat valahogy. Önálló címként ezt a játékot kiemelkedőnek találom mind technikailag, mind játékmenetileg. Viszont bele is lehet fáradni, szóval ez is szünetekkel fogyasztható számomra.
A multiját még nem próbáltam, de gyanítom, hogy nem is fogom, valahogy nem vonz ez a lehetőség.
17.
17.
Yanez
#16: Respect Jancsikam, mert igen keves emberke maradt itt, aki meg kepes beismerni, ha tevedett!
16.
16.
PaprikaJancsi
#15: Nem bántottál, de igazad volt, és többé nem fogom ezt csinálni.
15.
15.
Caleon
#14: Sorry, nem akartalak bántani.

Saját tapasztalat, mentem már házhoz pofonért, mert szenvedélyesen bekommenteltem valamire, amiről csak a kritikát ismertem. Darabokra téptek.
14.
14.
PaprikaJancsi
#13: Tudod mi bevallom, hülye voltam, és nem kellett volna leírnom a véleményemet úgy, hogy nem játszottam vele. Sajnálom.

Yanez: No comment
13.
13.
Caleon
#10: Kapálózhatsz, de akkor is ostobaság véleményt nyilvánítani egy játékról, amit nem ismersz, bárki, aki játszott már vele, öt perc alatt szétkap. Negyven órám van eddig benne, de magáról a játékról nem is tudok veled érdemben vitázni, merthogy nem ismered. Na ez a LOL. És még neked áll feljebb.

Minek szólsz be valamire, amit nem ismersz? Ettől nagyobbnak érzed magad?
12.
12.
Yanez
#9: "...a fél játék hiányzik" - epic fail. Egy darab kuldetes hianyzik, 50 a helyen van. Az egesz tortenet nem ugy zarult le, ahogyan vartak, mert Kojima ugy latszik folytatast akart. Na de a fel jatek??? Az meg vegkepp vicces, hogy ezekutan meg masokat hulyezel. A jatekot persze lehet szidni, mert megerdemli, de csak ha jatszottal vele, es tudod miert is teszed.
11.
11.
nomcsa
Majd kipróbáljuk, de szerintem senki nem fűz hozzá sok reményt, talán egy kicsit el lehet majd vele hülyülni..
A Singleplayer meg..amennyire szerelmes voltam a játék első felébe és éreztem magam a mennyországban, annyira "megerőszakolta" az egész játékot a második fele..nagyobb csalódás volt mint amikor úgy ülsz neki egy codnak, hogy 9-10 pontos értékeléseket kap. Látszik hogy a Konami szeretne még jó pár MGS-t, ami nem lenne baj ha nem úgy adták volna el a játékot, hogy ez "mindent összeköt és minden kérdés megválaszol".. mintha az MGS4 végén kaptál volna egy "csavart", hogy Solid Snake igazából Grey Fox és bumm, ending, vége van a sorozatnak.
10.
10.
PaprikaJancsi
#4: Neked meg gratulálok, ma te nyerted a ,, nincs szövegértésem, de azért beszólok valakinek " érdemérmet.
9.
9.
PaprikaJancsi
Ennyi hülyét. Szar mert a fél játék hiányzik, és így is díjakat nyer (ez tény), de a játék részét nem szídom mert nem játszottam vele. Remélem minden lény megérti.
6.
6.
Sun9us
#4: Én játszottam vele, és tényleg üres. Egy 15 órás játék 100 órára nyújtva. Attól hogy telepakolnak valamit mindenféle gyűjtögethető bisz-baszokkal, attól még érdemileg nem lesz több egy játék. Az ismétlődő küldetések, meg egyenesen vérlázító volt.
4.
4.
Caleon
#1: Nem játszottál vele, de tudod, hogy a fél játék hiányzik, a másik fele meg szar? Mert volt, aki ilyet kommentelt?

Megjegyzem, volt olyan is, aki meg ennek az ellenkezőjét kommentelte.

Gratulálok, ma te nyerted a "nincs önálló véleményem, de könnyen befolyásolható vagyok" érdemérmet.
2.
2.
azureknight0715
Vártam már a multit de videokat elnézve az lesz amire számítottam. Semmi csapatmunka csak mindenki fut összevissza és lövöldöz. A singleról meg mindenki tudja amit kell, nem véletlen lett kb mindenkinek csalódás a játék.
1.
1.
PaprikaJancsi
Beszarás, hogy ez a szar díjakat kapott, amikor a fél játék még mindig hiányzik. Plusz a másik fele is sokak szerint gyenge volt, és monoton. (itt én nem szídom, mert nem játszottam vele)- a GZ éppen elég volt, 40 perces kampány, újra spawnoló ellen, stb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...