PC-re költözik az EA Access - de nem nálunk

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts bejelentette, hogy PC-n is elérhetővé teszi az EA Access szolgáltatását, igaz, itt Origin Access néven fog futni. Kár, hogy Magyarországról nem érhető el a prémiumtagság.

Az EA Access 2014 augusztusában rajtolt el az Xbox One-on, és egészen eddig csak az Xbox-tulajdonosok élvezhették: a lényege, hogy egy 5 dolláros havidíjért cserébe játéklehetőséget és mindenféle extrát biztosít az előfizetőjének.

Ez azt jelenti, hogy a The Vaultba bekerült játékokat korlátlanul játszhatja a játékos, jelenleg tizenöt cím érhető el benne, köztük olyan anyagok, mint a Dragon Age: Inquisition, a Battlefield 4 vagy a Plants vs. Zombies: Garden Warfare. Ezen felül az Access-tagok hamarabb hozzáférhetnek a kiadó új játékaihoz, és még 10 kedvezményt is kapnak (ebben az esetben) az Origin-vásárlásaikból.

Az Origin Access két szempontból különbözik az xboxos társától: egyfelől csak havonta fizethetünk elő, az összességében féláron, 30 dollárért elérhető éves konstrukció nem áll a PC-sek rendelkezésére, cserébe viszont külsős címek is bekerülnek a The Vaultba - kezdésként a This War of Mine-t kapják még meg az előfizetők.

A kizárólag windowsos szolgáltatás egyelőre az USA-ban, Kanadában, Németországban (4 euró/hónap) és az Egyesült Királyságban (4 font/hónap) érhető el - Magyarországon nem.

8.
8.
gomba56
#7: Eltűnt a pontozás... én most vettem észre :)
7.
7.
logic5
#5: Te azt sem tudod mit beszélsz :D :D :D
6.
6.
leviske
Az alap elgondolás nem rossz, de az aktuális PC-s vault tartalomból 8 megvan, a másik 7 játék meg nem is érdekel. Ráadásul a DS1&3 és BF3 biztos volt már $1-os humblin, de még a DA2 is szerintem. Szóval akinek nincs meg az elérhető játékok nagy része, az nem fog ezekért havi $5-t kifizetni.
5.
5.
gomba56
Látom megváltozott a honlap bocs az offért!
Kár hogy az EA-nál van ez! tele van szar játékokkal! Ezt egy Ubinál, vagy egy steamnél jobban el tudnám képzelni! De inkább ne legyen ilyen havi cucc! Nem jó ez!
4.
4.
logic5
3.
3.
EpicCorei7
Yeah. I live in England. ;-)
2.
2.
Codehook1337
Nekem van One-n szerintem nagyon jó kezdeményezés. Simán megéri ilyen játékok melett.
1.
1.
godach
Remélem elhozzák Magyarországra is. Bátyám egy éves Fifa árából, nyomhatna egyéb sportjátékokat is, és még talán nekem is jutna valami...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...