Márciusban jön a Pokkén Tournament

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 17.
  • Megjelenés
Link másolása
A Tekken mögött álló Bandai Namco új verekedős játékot fejleszt, amiben pokémonokkal veselkedhetnek egymásnak a játékosok. Mint kiderült, a Pokkén Tournament a világon mindenhol egyszerre jelenik majd meg.

A pokémonos verekedős játék 16 játszható karaktert vonultat majd fel, illetve 20 másik, támogató szerepet betöltő harcos is feltűnik benne. A zsáner legtöbb tagjával ellentétben a Pokkén Tournament inkább az akcióra fókuszál, és nem a technikára, így a kezdő játékosok is viszonylag könnyen boldogulnak majd vele, emellett tipikusan "pokémonos" játékelemekre is számíthatunk, így például a karaktereink átalakulhatnak menet közben.

A Pokkén Tournament a játéktermekben tavaly nyáron bukkant fel, és idén, március 18-án látogat majd el az otthonokba, méghozzá kizárólag Wii U konzolon. A megjelenési dátum egyszerre vonatkozik Japánra, Amerikára és Európára is, ráadásul az első példányokat a Nintendo is megtámogatja majd: ha időben csapsz le a játékra, egy Shadow Mewtwo Amiibo-kártya is a tiéd lehet, amely azonnal feloldja a játékban ezt a karaktert.

1.
1.
PaprikaJancsi
Jó lesz ez, bár a karakterek mennyisége egy kicsit aggasztó 16 pokémon lesz benne, amikor már 750-800 darab pokémon "létezik".
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...