Half-Life-folytatás érkezik egy rajongótól

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 17.
  • Letöltés
Link másolása
A 25 éves úriember egész pontosan a Half-Life: Opposing Force folytatásán dolgozik, a Prospektben Gordon Freeman segítségére sietünk majd a Nova Prospekt börtönben.

A Prospekt egy Richard Seabrook nevű srác munkája, aki azért fogott bele a játék fejlesztésébe, hogy azzal villogva esetleg felvételt nyerjen a Valve-hoz. Ez nem jött össze neki, viszont úgy döntött, hogy befejezi a projektet, áttolta a Steam Greenlighton, és február 11-én meg is jelenik.

A Gearbox által fejlesztett, 1999-es Half-Life: Opposing Force folytatásában is Adrian Shephard lesz a főszereplő, aki a Vortigauntok unszolására indul el a Nova Prospekt börtönbe, hogy megmentse Gordon Freemant, akit időközben lerohantak az ellenséges katonák. A Prospekt egyébként 13 pályával érkezik, a játékideje körülbelül a Half-Life 2: Episode One-éval megegyező.

A játék 10 dollárba kerül majd, és nem szükséges hozzá a Half-Life 2. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a Valve is áldását adta a munkálatokra, úgyhogy minden adott ahhoz, hogy a Portal Stories: Mel után a fejlesztőcég egy másik elhanyagolt sorozata is remek adalékkal bővüljön.

21.
21.
Dízel
#5: Szarházi felfogás igen, csak sajnos igaz... A Cs:Go-ba szaros fegyver skinekért annyi pénzt szednek be, mint mások egy teljes játékért... Aki játszik vele tudja. Mondjuk nem tudom ki az a barom aki 200dollárt ki ad egy új kés skinért...
Amúgy meg sajnalom a HL-ot... marhára idegesítő hogy nem fejezik be és ott a sok kérdőjel. Pénz, emberi erőforrás, és minden megvan ahhoz hogy egy új és jó HL születhessen. Valahol olvastam hogy már van source 2.0 is. Sztem tényleg szarnak rá. :(
20.
20.
Bred
Igazából én úgy vagyok vele hogy annak is örülnék ha egy könyvet kiadnának hogy mi a sztori, mert eddig az összes rész olyan mintha egy rohadt hosszú felvezetés lenne valami nagy epic dolognak, az igazi történet meg még várat magára ami valószínűleg a 3. részben lett volna elmesélve. Nagyon idegesít hogy nincs lezárva semmi, az eddigi részek alatt eddig csak kérdéseket termelt a játék válaszokat nem nagyon adott pl hogy ki G man meg hasonlók...
14.
14.
Formula1fanatic
#6: Ez érthető, az viszont nem, hogy miért nem voltak képesek befejezni az epizódokat? Erre nem magyarázat amit írsz.
13.
13.
Perseus84
#12 Ebben nagyot tevedsz mivel segitenek. En mar nem egyszer fordultam hozzajuk es nem tobot valaszolt. Ehet ha angolul irnad a szoveget visszairnak :)

Na de visszaterve a topikhoz en orulok h jon ez a plussz. Na de az ar eleg magas egy indie cimhez kepest. En megvarom mig learazzak.

A HL3 meg keszul. Stay tuned
12.
12.
crytek
#9: Többet kereshet ha világgá kürtölve égetik magukat a faszságaikkal. Miközben a náluk 567billiószor kisebb büdzsével rendelkező cég az orra alá dörgöli hogy nesze paraszt a single játékunk gazdaggá tesz minket és már nem is tudják számolni hány milliós eladásnál járnak....

Nagyszerű valve akár a világ leggazdagabb cége is lehetne ha egyszerűen nyomorultak. Arra sem méltatják a vásárlókat hogy élő emberek segítsék őket a steam dolgaikban mivel mindenre nyomorék robot üzi jön és nem halottam még kb olyan emberről akinek segitettek volna. A pénz az kell a férgeknek ,de az usenek kell segítség már nem látunk nem hallunk.

Gyökér valve..
11.
11.
Ecneb
#5: Szomorúan olvasom... :(
10.
10.
Yanez
#6: Én inkább úgy látom, hogy bőven van pénzük egy komoly folytatás összekalapálásához (akár multit is rakhatnak bele, ha ez a gond), amivel még pénzt is kereshetnének, mivel ez a világ egyik legjobban várt videójáték folytatása, de teljesen semmibe veszik a rajongókat. Még annyiba se.
9.
9.
Heldengeist
#7: Röhöghet a Red, miközben a Valve többet keres egy szaros kés skinen, mint amennyit ők egy-egy komplett eladott Wild Hunton.
8.
8.
Extol
Opposing force az első komolyabb kieg volt amit élveztem anno, jó volt
7.
7.
crytek
#5: CD Project REd mindeközben halálra röhögi magát ezen....

Valve egy féreg cég ez van mese nincs.
Éves szinte megszámolni se lehet mennyi milliárdot termelünk nekik mi játékosok és nem hogy game-et de a klienseiket se nagyon fejlesztik. A mobil applikácojuk is egy rakás szar.
6.
6.
dcba
En is igazabol azt tudom elkepzelni, h nem tudnak semmi olyat kitalalni ami megugrana a mar feallitott lecet es inkabb nem csinalnak egy kozepszeru vmit. Sztem pont a Valve az akinek lenne eleg penze ahhoz, h barmilyen jatekot megcsinaljon, de nem elegszenek meg a kozepszeruseggel es nincs arra szukseg, h penzkereses celjabol csinaljanak csillio folytatast ahogy pl az Ubi teszi.
5.
5.
PaprikaJancsi
#1: Mert a Valve azt nyilatkozta, hogy a Singleplayer játékok nem termelnek annyi pénzt, mint a multiplayer játékok, és a bennük lévő mikrotranzakció.
Hát elég szarházi felfogás.
3.
3.
Chrysh
Kár hogy csak a rajongók csinálnak folytatást.

Apropó a Lambda Wars-ról tud vki vmit?
2.
2.
kredencferenc
#1: Azért mert mióta a Steam pénzt keres más játékainak eladásával, hülye lenne sját fejlesztésekkel vesződni. Vagy csak elfogyott az ihlet és nem érnének fel az előző részekhez. Ez esetben talán jobb is így.
1.
1.
Ecneb
Arról lehet tudni valamit, hogy a játék hivatalos folytatása miért várat magára ilyen sok évet?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...