Elindult a Playstation 3 EU honlapja!

  • Írta: Daks
  • 2006. május 30.
  • Hardver
Link másolása
A Sony ma reggel fellőtte a Playstation 3 hivatalos európai honlapját. Az oldal tele van sok finom infóval és érdekességgel, úgyhogy ajánlatos meglátogatni!
A Sony ma reggel fellőtte a Playstation 3 hivatalos európai honlapját. Az oldal tele van sok finom infóval és érdekességgel, úgyhogy ajánlatos meglátogatni!

Ugrás a galériához

A honlap több nyelven is elérhető, olvashatunk rajta a konzolról, valamint néhány játékról is (Eye of Judgement, Formula One 06, Genji 2, Heavenly Sword, Motorstorm, Singstar és Warhawk). Az oldalon külön helyet kapott a hivatalos bejelentéseket tartalmazó rovat, sőt egy FAQ formájában választ kaphatunk az összes nextgennel kapcsolatos kérdésünkre is. Link alant.


15.
15.
Ca$h
Össze vagyok zavarodva... :(((
14.
14.
Ca$h
De akkor hogyan játsszak a Halo3-al? Csak ezért vegyek egy boxot? :((((
13.
13.
InGen
12.
12.
Avium
dehisz enis sony rajongo vagyok :) VAIO power :) na de akkoris szebb az X :)
11.
11.
InGen
Ne viccelj, a PS3 olyan erős lesz hogy simán emulálunk rajta X360-t ;DDD



Egyébként jaja, csatlakozz te is a Sony egyházhoz, én már megtettem, azóta pap vagyok :D Sony rulez.



Én most Sony LCD TV beszerzését tervezem, de majd novemberben a PS3 megjelenésével egyszerre.



Egyébként a kontrollerről: designra nagyon hasonló mitn az eddigiek, ám mozgásérzékelős lett. Szóval simán mozgatod ide oda és lehet vele repülni a repülővel, lőni egy FPS-el vagy akármi.



Jelenleg tehát az van hogy az X360 semmi igazi nextgen újdonságot nem hozott, míg a Nintendo hozza a saját mozgásérzékelős cuccát, a PS3 viszont szerintem FULL nextgen, hiszen:



Bluray lejátszó, multiformat kártyaolvasó, HDMI kimenet, alap vinyó minden modellhez, ingyen live, ráadásul mozgásérzékelős kontroller
10.
10.
Ca$h
A kontrollerre gondolsz? Persze tudom... nem vagyok egy nagy PS-es en PSP-s vagyok. :))) Ott van egy plusz P, nem mindegy... de nagyon szemezgetek a PS3-mal. Hatalmas Sony fan lettem az elmult par honapban, meg a pen-drive-om is Sony! :))) Ha nem csak X360-ra lenne Halo3 gondolkodas nelul PS3-at vennek! :)))
9.
9.
InGen
Picit le vagy maradva Cash papa :))
8.
8.
Ca$h
Hát randának azért nem mondanám...
7.
7.
Avium
azt kell mondjam randa lett a ps3...
6.
6.
Ca$h
Nekem az volt egy picit fura, hogy ezek a controllerek a képeken nekem erőteljesen PS2-esnek tűnnek. Mégiscsak szakítottak a banán kontrollerrel?
5.
5.
skiz0
lol télleg Spider man cucc, most nézem csak :D
4.
4.
Halfer
Valóban jó kis oldal :) Nekem is kellene egy ilyen de nem álmodozok róla, mert felesleges lenne... mármint nem a gép (azt agyonhasználnám) de elég drágán fog indulni, az pedig nem megengedhető számomra :(
3.
3.
Tocsek
Király. PC-m mellé tuti beszerzek egy Ps3-mat.
2.
2.
InGen
Mivel az a Spider-Man betűtípusa :))
1.
1.
norbi85
Magyar oldal nincs is ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...