Suicide Squad - befutott a legújabb trailer

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 20.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett az itthon Öngyilkos osztag néven futó Suicide Squad legújabb előzetese. Nagyon úgy néz ki, hogy David Ayer nem a levegőbe beszélt, és filmje tényleg szakít a képregényfilmes hagyományokkal.

A Suicide Squad legelső kedvcsinálója látszólag minden feltételnek megfelelt, hogy tökéletesen belesimuljon a DC-univerzom komor, sötét világába. Ezzel szemben ez a második előzetes már egészen más film képét sejteti és nagyon úgy fest, hogy egy, a képregényfilmek keretein belül határokat feszegető, valóban kísérletező alkotásról lesz szó. És nem csak azért, mert ezúttal maguk a rosszfiúk a főszereplők.

A Suicide Squadot David Ayer rendezi, a főbb szerepekben pedig olyan színészeket találunk, mint Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Jai Courtney, Cara Delevingne, Joel Kinnaman és Adewale Akinnuoye-Agbaje. A film európai bemutatójára augusztus 5-én kerül sor.

10.
10.
Ra1D3n
#9: Összehasonlítottam a képregényadaptációt a képregényadaptációval. Ez akkora nagy bűn lenne? :D Amúgy képzeld, vágom nagyvonalakban, hogy miről szól ez a cucc, és ha hiszed, ha nem, utánaolvasás nélkül is tudom, hogy nem szuperhősök szerepelnek ebben a filmben akik pláne nem is hősködnek. Milyen anyag módosítja így a tudatodat, hogy ezt olvastad ki az előző kommentemből aminek amúgy tényleg semmi köze ahhoz amit visszaböfögtél rá?
9.
9.
#6: Azért egy béna Superman feldolgozást ne hasonlíts egy Suicide Squad-hoz, teljesen más az egész megközelítés. Itt szuper-bűnözők harcolnak de nem nemes célokért, hanem hogy saját maguk megszabaduljanak. Semmi köze a hősködéshez, látszik hogy nem ismered a képregényt.
8.
8.
Banszien
#6: Ha neked ez szarnak tűnik, akkor mégis mit várnál el egy Suicide Squad filmtől?
7.
7.
Szelenas
Csak nekem van egy kis Galaxis Őrzői feelingem?
6.
6.
Ra1D3n
Hát ez a film egy kalap szarnak tűnik továbbra is, kézenfogva a batman v superman című rettenettel. Emlékszem mekkora várakozásokkal ültem be anno az acélemberre, aztán fél óra után már az órámat nézegettem, hogy mikor lesz már vége, annyira pocsék volt. Bár korai még mindig leírni, de bennem semmilyen várakozást nem indított el ez az előzetes sem.
5.
5.
miskafia
a DC-től a az utolsó Batman trilógia volt ami rohadtul jól sikerült, feladta leckét rendesen. De sem az Acélember sem a soron következő filmek nem lesznek olyan jók, mint a következő Marvel filmek.
4.
4.
Kysmora-00
milyen színvonalat te veréb ültél már moziba batman filmen vagy akár az acélember!? Mert még moziba az sem volt rossz vagy mire kellene menni arra az ostoba marveles tini ninja teknőcökre vagy bosszúállókra vagy negyedszerre újrakezdett pókemberre!
3.
3.
Hawk
Furcsa, hogy el tudta érni a DC , hogy várjam egy filmjét. Nem nagyon voltam eddig oda de ez most szimpatikus.
De csak ez az egy filmjük , valahogy nem hozzák nekem azt a színvonalat amire szívesen beülnék moziba.
2.
2.
maktub
Jai Courtneyyel nem nagyon büszkélkednek. Amúgy frankónak tűnik, bár ezzel a zenével talán még egy Uwe Boll-film is annak tűnne.
1.
1.
giga321
Még fél év... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...