Képregény készül a Dark Souls alapján

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Még a harmadik rész megjelenése előtt debütál majd a Dark Souls képregényváltozatának első fejezete, a rajongóknak így lesz mivel hangolódniuk a folytatás premierjére.

A Titan Comics bejelentette, hogy képregényeket készít majd a Dark Souls-sorozat alapján. Az adaptáció nem szolgai másolata lesz a játékoknak, a készítők inkább arra törekednek, hogy a már ismert univerzum újabb történeteit ismertessék meg a rajongókkal.

A történeket George Mann (Doctor Who: The 8th Doctor) írja, míg a rajzokért Alan Quah (Godzilla: Awakening) felel majd. Az első kötet április 6-án, durván egy héttel a harmadik rész előtt fog debütálni, és öt különböző borítóval lesz kapható; ezek közül kettőt a játékok concept artjai díszítenek, kettőt pedig Joshua Cassara és Marco Turini rajzolt meg. A galériánkban találjátok meg őket:

7.
7.
Raam989
#3: Nem is tudod mennyi van ebben a játékban. Minden karakterről külön képregényt lehetne rajzolni, olyan sztori lapul mindenki mögött...
5.
5.
ADMlN
#3: A Dark Soulsnak mély és összetett története van, csak mint minden mást, ezt sem adja könnyen a játék. Item leírásokból meg innen-onnan kell összekaparni.
4.
4.
NECROSMOKE
3.
3.
Extol
Ebben a sztoriban van ennyi? Kétlem
1.
1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...