Frissítve: Battlefront - infók az új ingyenes DLC-ről

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 24.
  • Pletyka
Link másolása
Az EA Brazil tegnap publikált videójában idő előtt lelőtték a Star Wars: Battlefront legújabb ingyenes letölthető bővítményének részleteit. Az időközben törölt videón elhangzottak szerint privát mérkőzések és új helyszín is érkezik.

Az EA brazíliai részlege  tegnap egy olyan videót töltött fel hivatalos YouTube-csatornájára, amiben a kiadó hivatalos bejelentését megelőzve mesélnek a Star Wars: Battlefront következő ingyenes DLC-jének tartalmáról. 

A Wccftechen olvasható fordítás szerint a csomag tartalmazni fog egy vadonatúj Tatooine-térképet, valamint új Luke- és Leia-kosztümöket. A Redditen olvasható másik fordítás szerint az ebben a hónapban érkező frissítésnek köszönhetően napi kihívásokkal, privát mérkőzések szervezésének lehetőségével és speciális, a közösségnek szánt rendezvényekkel is ki fog egészülni a játék.

A tavaly novemberben megjelent Star Wars: Battlefrontról írt cikkünket erre találjátok meg.

Update! Az EA egyik munkatársa cáfolt azóta, elmondása szerint a januári frissítés ugyan baromi jónak ígérkezik, de új térkép nem lesz benne. Ennek ellenére később számíthatunk majd ingyenes pályákra.

22.
22.
delphijos
#21: Mondjuk itt most nem tudom mitől beszélsz, mert az első dlc-ben (ami ingyenes volt) rögtön volt pálya. Úgy hogy ez a kritika ebben a formában nem igaz.
21.
21.
Eddie Krueger
#1: Érdekes, mintha nem először hallanám ezzel a játékkal kapcsolatban, hogy "Igaz, igaz, ígértünk új ingyenes pályát, nem csak új szemceruzát Leiának, de pálya most nem lesz. Majd legközelebb." Aztán legközelebb: "Persze, persze, ígéret szép szó; új pályát ígértünk, be is tartjuk. Majd, egyszer, mert most azért még nem. Majd legközelebb". Szóval egyelőre csak annyit mondhatsz ,hogy "Nem érdekli őket, mit ígérget az EA". És teljesen igazuk van.
20.
20.
Codehook1337
#15: Szerintem a Titanfall marhajo jatek en mai napig jatszok vele pedig megvan a bf4 hardline bo3 pvz es megannyi multi cim. Talan a bo3al tobbet jatszok de csak mert uj valamilyen szinten. De jatekmenetbe szerintem a titanfall mesze a legjobb latszik, hogy az igazi iw-sek csinaltak. Nem lennenek benne titanok (persze mar nem is hivhatnak igy :D) sokkal jobb lenne mert amugy maga a jatek menet nekem nagyon cod4es, ahogy a fegyverek viselkednek egy az egybe. Es ebbe is ingyenes lett vegul minden dlc. Es igenis mindig talalok meccset pillanatokon belul (xone).
19.
19.
logic5
Ingyen jó lesz ez, legalább pénzt nem kérnek érte...
18.
18.
Thor Vath
Nem rossz játék az. Tetszik a feeling játék megnevezés. Az ember alapból azért játszik, hogy jól érezze magát közben. Jól érzem magam közben? Jól. Játszom vele majdnem minden nap? Játszom. Megérte nekem ennyiért? Meg. A Batman Arkham Knight-tal például kb 4 órát toltam mielőtt meguntam, azóta csak porfogó: na, AZ nem érte meg. Nekem. A GTA V multiját kb 20 percig bírtam. A Halo multija se jön be. Zombis, meg horrorjátékkal meg még akkor sem játszanék, ha fizetnének érte, mert szarul érzem magam közben, rossz hangulatuk van. Úgy látszik nem vagyok egyedül, mert sikeres a Battlefront is, nem csak a Zombinácik támadása 3: egy játékra 9 mp-nél többet még nem vártam, mindig tele van. Valakinek ez tetszik, valakinek az. Nekem ez.
A Tatooine DLC meg csuhajj! Király lesz :D
17.
17.
strike19
Szerintem nem rossz játék.De ha egy játék only multi akkor 3 hetente kéne minimum egy 1 DLC kiadni ingyen.Vagy valami Public challangek mert unalomba fullad a játék.
Néztem trophy statisztikákat és kb a tulajok 68 % még arra is képtelen ,hogy a Single Mission Both match-ket végig tolja bármelyik szinten.
Rengetegen vettek emiatt PS4-et mert akikkel találkozok multi jóformán a 70% még PSN Trophy 4 szinten vannak.Újoncok.
16.
16.
_NMI_
#15: Jobb példa az Evolve. A Titanfallhoz képest akkorát bukott, hogy még a szomszéd galaxisban is hallották :D
15.
15.
Dreadlox
#2: Titanfall....Jaj nem ismered? Hát volt pár éve egy játék ami only multi és már a kutya se játsza....Ja igen 60Euros starter árral....Csak ennyi.
14.
14.
Moltes
WoW, milyen jo latni hogy ennyi ember van aki csak magat probalja nyugtatni azzal hogy isteniti a jatekot mivel tudja hogy el koltott ra 20k-t :D. En meg vettem a jatekot, es a season passot is PC-re. Fejlodtem 37-es szintig, es el tudom mondani hogy ez a jatek egy nagyon szep(ha nem legszebb) jatek ami tavaly keszult, es az optimalizalast at vehetnek mas jatek fejlesztok is mivel borzasztoan jol fut a jatek egy gtx 970 vidi kartyan. 70fps ala nem nagyon esik a jatek de meg igyis azt kell mondanom hogy a SW Battelfront az egy tul arazott Tech Demo. Semmi tobb, ha majd ki jonnek a DLC-k akkor talan lehet ra tobbet mondani de ebben a pillanatban az alap jatek az egy tech demonak felel meg.
13.
13.
Klaymen
#11: wow, vannak még itt a gamekapcson intelligens emberek akik nem csak addig a 14-5 ezer forint feliratú matricáig látnak el ami rá van rakva a játékra :D Igen én is éreztem néha, hogy vége a játéknak, de aztán időközben kisebb szünetekkel mindig megjött hozzá a kedvem. Persze ehhez nyilván hozzájárul hogy jól is játszok :D
11.
11.
nomcsa
#7: Teljesen igazad van, az EA a legkisebb rossz közülük, mostanság sokkalta többet adnak a játékosoknak. Azt, hogy miért foglalkozik vele más is, fogalmam sincs, azt tudom, hogy én miért. Tény, a játék tényleg élvezetes és hatalmas hangulatbomba számomra is, de a 4-5 ik nap már úgy éreztem mindent láttam, és ezen nem dob sokat ha kéthavonta jön egy pálya ami pár óra újdonságot hoz. Az "átlag pénztárca" meg szerintem minden normális embernek megvan, kicsit úgy érződik ahogy leírtad, mintha az alsórétegbe sorolnád azokat, akik csak szerény 60 eurot fizettek érte, nem pedig 120-at, és rossz szájízük van. Szerintem minden játéknak van ár/érték aránya, és amikor még a season passel együtt is kurtább a játék egy (witchert nem mondom mert igazságtalan lenne) cod-al szemben, az borzasztó csalódás, mert többre számítottál mikor megvetted a játékukat, ha meg csak feeling játék, nos.. az amerikainak biztos nincs rossz szájíze hogy egy teljesárú játékért kap egy feeling játékot:D
8.
8.
Klaymen
#5: Pontosan, ez nem egy forradalmat hozó shooter, ez egy feeling játék. Mégis 100szor jobban leköt mint egy COD, mert egyszerűen ezt sokkal jobban élvezed, hát most komolyan hogy tudnék haragudni Darth Vaderre vagy Luke Skywalkerre miután 40edjére levág ? :D Más shooterekben fele ennyi hangulat nincsen.
7.
7.
Klaymen
#4: Na igen ezaz, a legtöbb kiadó ezt csinálja mostanság, ezért nem értem hogy miért pont ez szapulja szét mindenki... De még ígyis talán az EA aki a legtöbb ingyen DLC-vel rukkol elő. Azért el kell ismerni hogy a haterek felét igazából a tipikus "semminek nem tudok örülni" magyarok teszik ki. A játék piszok élvezetes, erre még az átlag pénztárcával nem rendelkezők is rádöbbenhetnének. De tudod, ha nincs rá keret, akkor ez egy "rossz játék".
5.
5.
B-Shaggy
#1-4: Aki nem azért ül le, mert magába szippantja a Star Wars hangulat, és képes naponta több órát elbaromkodni egy shooterrel, annak pár ingyenes DLC nem fogja megmenteni a játékot, aki meg elvan a játékkal november óta, annak csak plusz indok lesz, hogy ne hagyja abba. Szerintem ez bármilyen online shooterre igaz, vagy imádod az eleje óta, vagy minden GK cikkhez odaspammeled hogy mekkora okádék a kiadó.
4.
4.
nomcsa
#2: Attól még, hogy egy-egy pályát elérhetővé tesznek azoknak akik csak a "standard" season pass nélküli verziót vásárolták meg majdnem 20k-ért, még a játék igenis borzasztóan tartalmatlan. valamiért majdnem az összes nextgen multi csilivili graffal és valami cod4 óta kötelező fejlődési rendszerrel rendelkezik, meg 5-6 pályával és nagyjából ugyanazokkal a játékmódokkal amiket már tizenéve ismerünk. Viszont respect hogy legalább adnak egy-két pályát az alapjáték tulajdonosainak is.
2.
2.
Klaymen
#1: amúgy nem értem, az senkinek nem tűnt fel, hogy a PvZ Garden Warfare (szintén EA) legalább 4 ingyen DLC-t kapott (és tartalmas DLC-ket)? Ezzel lehet játék előtt tartani a népeket, nem ha odavágnak minden mapot és karaktert nektek a startnál...
1.
1.
Klaymen
mindjárt jön dcakee és a többi hater kommentje: "Inkább a játékba kellett volna több content a megjelenéskor". Nem érdekli őket, hogy mit kapnak ingyen, nekik ez a játék akkor is csak "a teljesárú félkész játék" lesz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...