PlayStation 4-csomagot kap a Street Fighter V

Nem sok van már hátra a Street Fighter V megjelenésééig, mely a konzolok közül csak PlayStation 4-en lesz elérhető. A gépet majd a játékkal együtt is megvásárolhatjuk az új bundle-ben.

Február 16-én érkezik a Street Fighter V PC-re és PS4-re. A konzolok közül csak a Sony masinájára látogat el a verekedős játék, így ha valaki kedvet kapna a gép vásárlásához, itt az alkalom: a játékot és a PS4-et egy csomagban is megvásárolhatjuk. Íme, egy kép a párról:

Sajnos a japán játékosok ezúttal is jobban járnak, hiszen náluk négy különféle csomag is kapható lesz. Hogy fájdítsam a szíveteket, íme, egy-egy kép a négy csodáról:

 

Nemrég egyébként kiszivárogtak a játékban megnyitható alternatív kosztümök, ezeket egy videón mozgás közben is megnézhetitek.

6.
6.
strike19
#3: 2DS harc téren van a játékba akár a Mortal Kombat 9-be.
Ugyan olyan harc rendszere van mint a Mortal Kombatnak csak jobban ki van balance-olva.
Nincs Fataly-t.
Akkor kaphatsz jó sok pontot ha X-rey szerű dolgot akkor nyomodbe mikor pár ütésre vagy a K.O.-tól.
5.
5.
strike19
Szerintem a 4 Ryu fedlap a legjobb.
Remélem külön is lehet majd kapni.
4.
4.
#3: Nézd meg a videót.Semennyire..:D

Am a 2. gép kurva jól néz ki,itthon is kiadhatták volna,biztos hogy jó pár darab elment volna belőle.
3.
3.
Raizen25
Sose tetszett ez a SF világ de most megtetszett. Megtudnátok mondani mennyire hasonlít a harcrendszer illetve a tempó a tekkenéhez ? Nekem az jött be eddig a legjobban.
1.
1.
Két bétában is bunyóztam vele, de nem igazán tudott meggyőzni. Nem rossz, de semmi különleges, valahogy jobban várom a King of Fighters új részét. Ami egyébként azóta is érthetetlen számomra, az a design, előzőnél tök jó volt a K.O. felirat, meg láthatjátok itt a videó állóképén is ez a VS felirat borzalom, ezen nem akarnak változtatni? Tök szimpa betűtípus ez, nem tudom ki találta ezt ki, de szerintem röhej...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...