Megnyílt Európa első gamerhotelje

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha éppen Amszterdamban jársz, érdemes megszállnod a The Arcade Hotelben, amely elsősorban a videojátékosok igényeit igyekszik kielégíteni, ahogy az már a nevéből is sejthető.

A múlt hétvégén nyitotta meg a kapuit Amszterdamban Európa első, a játékosok igényeit kielégítő szálloda, a The Arcade Hotel. Ha hollandiai kiruccanásod során sem akarsz lemondani a videojátékokról és hasonló gondolkodású emberkék társaságáról, akkor irány a külváros, pontosabban a De Pijp.

Minden szobában találunk egy retro konzolt és hozzávaló játékokat, és ezért nem kérnek felárat. A társalgóban már modernebb masinákat, klasszikus képregényeket és handheldeket nyüstölhetünk egy kávé vagy tea társáságában - ez a két ital ingyen van például.

A tulajdonos, Daniel Salmanovich egy meglévő szállodát alakított át gamerhotellé, amely igazán különleges úti cél lehet, hiszen olyan érzése lesz a játékosnak, hogy nem egy idegen helyen, hanem barátok közt száll meg. Egy egyágyas szoba amúgy 92 euróba kerül egy éjszakára.

A nyitóünnepséget ginnel, FIFA-bajnoksággal és street fooddal abszolválták.

13.
13.
Henry82
"ez a két ital ingyen van például"
Kedves zoenn, biztosan állítom neked, hogy semmi sincs ingyen, bele van az kalkulálva a 92 euróba:)
Egyébként nem tudom miért akarna akárki is videójátékozni nyaralás alatt, főleg Amszterdamban, ha van néhány euró a zsebben, ott nagyon komolyan lehet mulatni. Mindenkinek javallom aki arra jár, inkább száljon meg egy F1 hotelben és költse a különbözetet a fehérnépre:)
11.
11.
markoci555
92 euró/éjszaka?
1 hét alatt összegyűlik az új xbox meg a ps
9.
9.
simon 555
#8: Feltalálták ám a gumit :D
De amúgy én sem értem, hogy hogyan jön ez ide.
7.
7.
BloodyDeath
Én elég sok hotelben és szállodában megfordultam, és meg is fogok. De mindegyik gamer szálló volt számomra. Hisz mindig vittem magammal a ps4/3 vagy xboxone-t, meg a biztonság kedvéért egy 50cm-s full hd-s tv-t, meg egy brutál fülest. Kész meg is van oldva a probléma. ;)
3.
3.
Neo1989
Ez nem lenne egy rossz ötlet csak nem retrozni kéne. Ha úgy csinálték volna h pl minden szobában van egy 150 cm-s tv meg egy XO, PS4, Gamer PC.... sokkal jobb lett volna. Pl bemegy az ember mondja ő pl Fifazni akar akkor megkapja a 16-ot benyomja a konzolba és egész éjjel nyomhatja az Ultimate Team-et. V kér egy BF 4-et.... stb.

Mer kínálatra is azt veszik meg többségében ami mai.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...