The Division - öt percig mozog a PC-s verzió

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 25.
  • Videó
Link másolása
Amellett, hogy kiszivárgott némi gameplay a The Division PC-s változatáról, a fejlesztők elárultak pár érdekességet a játék történetéről. A sztori három szálon fut majd, így különböző perspektívákból élhetjük át.

Julian Gerighty, a Ubisoft Massive kreatív direktora egy interjúban elhintett pár részletet a The Division történetéről. A fő sztorit három szálra bontják a készítők, minden egyes teljesített küldetés után a mozaik egy-egy újabb darabkája kerül a helyére. Az első sztoriszál a világot elpusztító vírusra koncentrál, kiderül majd, hogy ki hozta létre, és miért, valamint létezik-e ellenszer. A második szálban két különböző frakció háborújába csöppenünk, míg a harmadikban hőseink az infrastruktúrát szeretnék visszaállítani.

Egy szerencsés játékos már javában tolja a PC-s verziót, szerencsére videót is rögzített róla, így most magas grafikai beállításokon is megcsodálhatjuk a március 8-án megjelenő The Divisiont. A hivatalos gépigényt a múlt héten tették közzé.


24.
24.
Blackhard89
Sokan nyavalyognak itt a Grafikán. Azért azt megnézném hány embernek van itt olyan gépe, ami megmozgatta volna azt a grafikát amit mutattak az E3 on....
Abba igazatok van hogy nem ezt mutatták, meg hogy meg vágták a pályát. Viszont milyen más tartalomról beszéltek? egymást közti kereskedelem lesz majd benne, térkép bővítés plusz tartalom lesz majd benne, grafika lesz majd egy patch ultra graphics néven ebben biztos vagyok, nyilván dlc formájába jönnek ezek ki, de ilyen világot élünk. A Grafika felhúzása, bemutató videók esetén.... Sajnos egyre többi játékfejlesztő csinálja ezt. Még sajnos a CD Projekt is.

Nekem tetszik ez a játék, és várom a bétát. :)
23.
23.
koviprog
na végre eltűnt ez az ocsmányság ;-)
22.
22.
zsocc-nrg
Nincs mit szépíteni, itt tényleg nagyon látszik a butítás nem beszélve a terület zsugorodásáról. Nagyon csalódott vagyok mert őszintén szólva grafikai forradalmat vártam és bár a játékmenet továbbra is tetszik de akármennyire nem a grafika a lényeg, így 2016-ban jó lett volna hogy azért legalább próbálják már meg tartani az elvárt szintet (e3-hype ide, renderelt(?) gameplay oda...) függetlenül attól hogy maga a játék mennyit változik.
20.
20.
pippyniga
#5: Teljesen igazad van. Nincs miröl beszélni ez nem az ami kedves uborkafos!!
19.
19.
fehersam
Szóljatok, ha kisírtátok magatokat! :D
18.
18.
Tokodboy
A tobb eves eredeti Last Of Us tehát nem a Remaster is biven hozza ezt s minőséget.
A FIFA meg dayz közel sem volt ennyire hypeolva mint ez itt ezert bicskanyitogato a dolog.
17.
17.
traumraise
#16: Gyere fel gamepod forumra, a division topikba és olvass bele...eléggé kidühöngtük magunkat és kiveséztük a dolgot. Olyan nem lesz mint az e3-akon de ettől függetlenül szép is lett és jónap is néz ki, nekem tetszik. A baj az hogy az 1-2 perces korai gameplayekből túl sokra következetettek az emberek. A grafika meg hát ilyen, szerintem szép lesz pc-n.
16.
16.
#15: Mindig azt kell ertekelni ami elotted van! Ez szerinted fasza kis gameplay amin ennyit meloztak es ilyennek mutattak be?
15.
15.
traumraise
#14: Nem hasonlítottam, arra utaltam hogy nulla változatosságú játékokért rajonganak az emberek amikben többször ennyit hagynak ott sokan a kis mikrotranzakciókra. Azokat bezzeg nem fikázzák.
14.
14.
Rakottkrumpli
#12: WD-hez ne hasonlíccsuk, me nem egy stílus, bezzeg a Day-Z-hez, a Fifához, meg a WoWhoz lehet hasonlítani :D
13.
13.
TheBate
Urram atyám, ez de szarul néz ki! Nézni se bírom! Nem csak a grafika, hanem a játékmenet is teljesen darabosnak tűnik. Ahogy írtátok is, tiszta Watch Dogs. Pedig anno még könnybe lábadt a szemem az első traileren, hogy a következő generációban tényleg minden már lesz. :D
12.
12.
traumraise
Akkor nektek ez kimarad. Valaki Fifán meg World of tankson csünk egész évben, valakinek meg egy ilyen rpg az év játéka és ami leköti.
WD-hez max grafikában lehet hasonlítani mert totál más játékmenet. Ez egy tps nézetes RPG, van némi történeti szál de a lényeg a karaktered teljes testre szabása, lootolás és fejlesztés.
Érdekes amugy hogy a tized ennyi tartalommal sem bíró Dayz-ért mennyire odavan minden pistike...de ez xar mert....mert....divat a lehúzás még olyanoktól is akiknek amugy gépük sincs hozzá.
11.
11.
bari188
És ehhez a "látványhoz" kell az a csúcs PC... Nem beszélve arról hogy ez az 5 perc is olyan baromi unalmas volt.
10.
10.
longhigy
en mar ezt az 5 percet is untam, alig vartam hogy vege legyen :D
8.
8.
zozo76hun
watch dogs 2
7.
7.
DON GONDOCS
Valahogy mostmár jobban várom a Ghost Recon Wildlands-t mint ezt.
6.
6.
Dízel
Most, hogy nézem total watch dogsos az egész. Kivéve, hogy kisebb lesz a terület és nem lesznek benne vezethető járművek. :D A hackerkedés helyett most kaptunk egy őő mit is? kezd kínos lenni ez a project. sztem év citrom dijjra lesz jelölve. Most borítékolom.
5.
5.
koviprog
na hát akkor ez egy borzasztóan gagyi fos pont ahogy az ikertestvére Watch Dogs. Sejteni lehetett semmit nem aláz ez le max saját magát, ha így kikerül a boltokba. Továbbra is várjuk belőle az 500ft-os verziót annyit talán megér mire teletömik majd a 2-3gb grafikai javításokkal. Good Luck Ubisoft
4.
4.
kamgecam
Kár hogy a Hálóvető nincs benne,úgy tuti vétel lenne! :)
3.
3.
mephi
Ha jó lesz ez a játék (vannak kétségeim), akkor félév múlva féláron megveszem.
A gondom csak az, hogy erős kétségeim vannak azzal kapcsolatban, hogy ez a játék képes lenne elég ideig lekötni. Kíváncsi vagyok a tesztekre.
1.
1.
Tokodboy
Na ez aztán alázza a konzolos verziókat :D SARCASM OFF
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...