Májusban jön az új Resident Evil

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 26.
  • Megjelenés
Link másolása
Új információkat és látnivalókat kaptunk a Resident Evil multiplayer-orientált mellékágáról, az Umbrella Corpsról. Kiderült továbbá, hogy a játék még tavasszal megjelenik, valamikor májusban csaphatunk le rá.

Májusban válik letölthetővé a Tokyo Game Shown bemutatkozott Resident Evil: Umbrella Corps. A játék PC-re és PS4-re készül, és 30 euróba fog kerülni.

A dátum mellé új információkat és látnivalókat is kaptunk a multiplayer-orientált címről. Az Umbrella Laboratory pálya mellé két másikat is bemutattak, ezeket a Resident Evil 4 és a Resident Evil 5 ihlette, és érdekesség, hogy a laboratóriumhoz hasonlóan itt sem leszünk egyedül: a Resident Evil 4 falujában a jó öreg ganadók, míg a Tricell főhadiszállásán cerberusok fogják megnehezíteni a játékosok életét.

A multiplayer-fókusz ellenére egyjátékos része is lesz a játéknak, ez a The Experiment címet kapta, és egy kísérleti alanyként húsz küldetést kell túlélnünk benne. Habár a játékmenet a hordamódokéhoz hasonló, különböző feladatokat is kapunk majd az egyes hullámok során. A galériánkban további képeket nézegethettek az újdonságokról:

10.
10.
Dreadlox
Tök jó h folytatják a Ghost Recon:Future Soldiert, én örülök neki.....wait wut?
8.
8.
Csoki80
#3: Azért valljuk be megy rendesen az elku*rvulás game szinten is, mint mindenhol máshol is. Ezzel az erővel, ha valaki félre*úr az sem megcsalás, csak egy spin off... :-)
7.
7.
Csoki80
Maj jó mögszurkájják ganyésvelláva pufogtatás közbe....
6.
6.
_NMI_
5.
5.
kopic
Bazzd, az aztán a kúszás !:D
4.
4.
DON GONDOCS
Azért nem ér fel az ORC-hez XD
3.
3.
overdosed90
#2: Az a baj sokan ezt nem látják hogy ez egy spin-off. Például a Metal Gear Rising esetében is ment ez a szöveg hogy ez nem metal gear, ez ratyi. Pedig az is egy elég kellemes H&S játék lett! Talán ez is jóra sikeredik! :D
2.
2.
#1: Helyesbítek: a látottak előtt! Én már a Tokyo Game Show-n eldöntöttem hogy KELL, mert Resident Evil fanatikus vagyok és bármi jöhet :DD

Egyébként ennek semmi köze egyik számozott epizódhoz sem, ez egy spin-off rész, és mint olyan nem kell semmihez sem igazodnia, egyszerűen csak annak a világában játszódik.
1.
1.
azureknight0715
És lesz olyan aki megveszi a látottak után :D Hanyagolni kéne már az akció orientált resiket és vissza kéne térni a gyökereikhez amit a remasterekben is láthattuk, tapasztalhattuk. Azokat kéne csak mai köntösbe bújtatni és talán ismét jelentene valamit a Resident Evil név.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...