Kooperatív móddal erősít az új Homefront

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 26.
  • Korai verzió
Link másolása
Újabb részletek láttak napvilágot a kalandos úton a Deep Silverhez került új Homefrontról. Végre kiderült, mikor rajtol el a játék zárt bétája, és az új online kooperatív mód is bemutatkozott részleteiben.

Kezdjük a legfontosabbal: jövő hónapban, egészen pontosan február 11-én indul el a kizárólag Xbox One-tulajoknak meghirdetett, zárt Homefront: The Revolution béta. A próbakör február 14-én ér véget. Ezt megelőzi majd egy szűk körnek tartott, kifejezetten stresszteszt jellegű próbakör is, de ide csak a Homefront-közösség korábban regisztrált tagjai kapnak meghívást. Ez a fázis egyébként január 29-én indul és február 5-éig fog tartani.

Bemutatkozott a játék online kooperatív módja, a négyfős kihívásokat ígérő Resistance is. Ez a játék történetétől teljesen független kampánynak ígérkezik, a helyszín azonban ugyanaz marad, vagyis az invázió alatt álló Philadelphia. Szabadságharcosként az ellenállás oldalán küzdve igyekszünk megszabadulni az elnyomóktól. Teljesen személyre szabhatjuk karakterünket, miközben a sikeresen teljesített küldetésekért cserébe új fegyverek tervrajzaira vagy éppen új képességekre tehetünk szert.

Az Egyesült Államokban május 17-én, Európában pedig május 20-án fog megjelenni a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készülő Homefront: The Revolution.

7.
7.
ribizly
#6: Persze, egy próbát megér, mert lehet bejön. Én csak a saját véleményemet tudom mondani, és sajnos nem sikerült belopnia magát a szívembe. Egyébként kb. 3x futottam neki a játéknak (mindig eltelt egy kis idő egy-egy próbálkozás között), de nem. Amúgy a Single része még nem lett volna rossz, csak a többi ilyen háborús FPS valahogy jobban el volt találva. A multija egyébként meglepően izgalmasnak tűnt elsőre, de ott meg a balance nincs a helyén. Szóval én csak kívánni tudom Neked, hogy tetszen, de ha valamelyik CoD vagy BF kimaradt, akkor inkább azokat "pótold" előbb. ;)
6.
6.
p3ti
#5: Hmm,hat akkor max pofára esem :) Amúgy nagy divatba megy a COD utálata,ennek ellenére én szerettem a Singleplayerét a játéknak. Gondoltam hogy a Homefront nem egy világ megváltoztató alkotás ezért is adják el ennyien - de azért köszi a tippet!
5.
5.
ribizly
#4: Sajnos nem éri meg. Anno megvettem, mert jónak tűnt.
De amikor a CoD-al összenézed (igen, a CoD-al, mert hiába a komplexebb squad szerű multi, mégis csak a CoD ellenfele szeretett volna lenn), akkor sajnos nagyon messze elmarad játékélményben a Homefront. Igazából talán az a legjobb jelző rá, hogy lelketlen, "szürke", unalmas, így hamar meg lehetett unni.
Viszont a folytatás eddig kellemesnek tűnik.
4.
4.
p3ti
Én pont most agyaltam azon hogy vegig pörgetem az első részt - 1500ftért vesztegetik, nekem annyit simán megérne.
3.
3.
anarchoid
Legalabb egyvalaki varja :) (az elsot is vartak sokan es hatalmas pofaraeses volt ;)
2.
2.
Chrysh
#1: Nem volt semmi nagy baj az előzővel sem, csak az hogy mocsok rövid.
1.
1.
godach
Hmmm. Hát, kövezzetek meg, de én egyre jobban várom ezt a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...