Új játékmóddal bővül a Warhammer: End Times

Link másolása
Ráadásul ingyenesen! A már jól ismert hordamódot hozzák el a fejlesztők a játékba, valamint egy új pályát is kapunk majd. Emellett bejelentették az első fizetős DLC-t is, mely azonban nagyon játékos- és pénztárcabarát lesz.

Tavaly ősszel jelent meg a  Warhammer: End Times - Vermitide, mely meglepően sikeresnek bizonyult a játékosok körében. Igazából a Left 4 Dead ötletét csenték el a fejlesztők, és ültették át a Warhammer-univerzumba, de egy nagyon szórakoztató kooperatív címet sikerült összehozni. Tesztünket róla erre találhatjátok meg.

Az alapjáték nyomott ára ellenére is híján volt a tartalomnak kissé, de szerencsére nem hagyják magára a játékot. A fejlesztő Fatshark most egy új játékmódot jelentett be, mely a már máshonnan jól ismert hordamód lesz, ehhez pedig természetesen egy új pálya is jár. A legjobb az egészben, hogy mindez teljesen ingyenes lesz.


A csapat emellett leleplezte az első fizetős DLC-t is a játékhoz, melyben egy új aréna kap helyet, a Schluesselschloss. A Fatshark csapata azonban nagyon pénztárca- és játékosbarát, mivel a pályán akkor is tudunk játszani, ha nekünk nincs meg, de a kooperatív partnerünknek igen. Ezzel nem cincálják szét a közösséget, de persze kevesebb bevételt is jelent a döntés. A két csomag valamikor februárban érkezik.

5.
5.
crytek
Lostprophet által készül a hivatalos magyarítás
3.
3.
PaprikaJancsi
Inkább a konzolos verziókkal bővülőjön!
1.
1.
Red-E-Kamp Van
Inkább lenne egy rendes offline mód, ha már ennyire left4deadre hajaznak.
Azt is jobban élveztem elszeparálva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...