Megjelent a Sebastien Loeb Rally Evo

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 30.
  • Videó
Link másolása
Maga a ralis legenda, Loeb méltatta a Milestone frissen megjelent játékát, melyben a realizmus egyáltalán nem számít túlzásnak. Hangulatfokozóként nézd meg a launch trailert!

A Sebastien Loeb Rally Evóban összesen több mint 300 kilométer valósághűen lemodellezett pályát találunk, a 20 kilométeres Pikes Peak International Hill Climb például csak ebben a játékban található meg. Nyolc különböző raliversenyen tehetjük próbára a jártasságunkat (Monaco, Svédország, Mexikó, Ausztrália, Olaszország, Finnország, Franciaország és Wales), illetve 58 verdát hajthatunk meg.

A tegnap megjelent alkotáshoz egy első napi javítást kell letöltenünk, ami az autók viselkedését finomítja.

Íme, a launch trailer:

26.
26.
Chelseafan1989
#25: nekem a javítás után is ugyanolyan rossz.
nagyon élvezhetetlen pedig már próbáltam vagy 5x de mindig csak felidegesít.
Pedig reménykedtem abban, hogy amíg nem jön a Dirt rally ps4-re addig ezzel el leszek de nagyot tévedtem.
már csak abban bízom hogy kap valami javítást még az irányítás.
25.
25.
Wolverine
Én letöröltem mielőtt kijött volna hozzá a javítás, viszont akinek már fenn van és úgy nyomja, megírhatná mennyit javít az autók mozgásán, ha javít egyáltalán.
Grafikailag azt mondom még rendben van a játék, de sajnos nagyon buta irányítási rendszert kapott.
2016-ban azért ez már elég gázos, én nem vagyok sem szimulátor sem arcade párti, csak szimplán szeretem élvezni a száguldást virtuálisan is, amennyiben az tényleg élvezhető és frankón össze van rakva, de ez számomra élvezhetetlen.
A Dirt legalább most mutatott valami halvány reménysugarat, hogy még talán nem halt ki ez a műfaj, de ezért a játékért kár volt dolgozni a textúrákkal.
23.
23.
Ruga
#18: Hát az Assetto pedig komolyabb szim.. De ettől még a Dirt jó, sőt.. :)
21.
21.
PaprikaJancsi
Majd ha 70%-os leértékelés lesz rajta beszerzem. Addig marad várólistán
18.
18.
PAtr0n
#17: Tipikus "tanulj meg vezetni" közhely. Már bocs.
Nincs azzal baj, ha valaki az Arcade irányítást jobban szereti, az jól fog szórakozni ezzel.
De jelenleg a kanyarban nincs jobb szimuláció a Drit Rally-nál. Richard Burns Rally új grafikával. Végre magára talált a Codemasters, és azt csinálja amihez ért.
17.
17.
GAMEROD
Első rally-s játék amit belső nézetben is nagyon jól lehet irányítani, külsőben kevésbé de biztos van arra is beállítás. A Dirt Rallyban már untam hogy minden mozdulatnál lefordulok valami bozótba.
16.
16.
Codehook1337
#12: Szerintem a showdown nagyon jo. Persze nem szimulator de en birom jokat elszorakozok vele es multkor goldal ingyen volt :)
14.
14.
Chelseafan1989
#12: csak a konzolosoknak még áprilisig várni kell a dirt rally-ra, addig ezzel én elbohóckodom ps4-en.
ami tetszik hogy van benne rally meg rally cross is a Pikes peak engem annyira nem érdekel de ha már beletették akkor kipróbálom.
A wrc 5-őt próbáltam de az összes közül az a leggagyibb.

13.
13.
respectpele10
Demót próbáltam, de már videók alapján is látszott, hogy hulladék.
12.
12.
dzsiádzsó
Full szar, a Colin 1000x-er jobb, vagyis mai nevén csak Dirt éljen a licensz baromság... Kár volt anno szétcseszni a sorozatot a Showdownnal, de Dirt végre olyan lett, mint régen, jelenleg nincs ami labdába rúgjon mellett, még a kis casual grafika mellett sem.
7.
7.
Feca1984
Irányítás olyan mint ha tutajt vezetnél, mint ha vízen mennél. Fék szinte nincs vagy nagyon nem úgy reagál mint egy rallyautóban. A hangok a legrosszabbak mint ha egy trabantal egyesbe mennél 60 al vagy mintha a fazekat ütné valaki. A pályákról ne is beszéljünk a pálya szélén a fa korlát meg a műanyag szalag is megfog szerintem már a colin mcrae rally kettőben máshogy volt. Egy rakás szar és akkor még finom vagyok.
6.
6.
Feca1984
Én kipróbáltam hála az istennek hogy adtak ki hozzá demót mert így láthatja mindenki hogy milyen élvezhetetlen. Valami katasztrófa szerintem jobban jártak volna demó nélkül akkor lehet többen megvették volna. perc után töröltem. A dirt rally megeszi megissza ezt is meg a wrc5öt is az is egy hulladék. Mintha tíz éveseknek mutatták volna meg kiadás előtt bár szerintem azok is okádtak volna.
1.
1.
Lizard0828
Ezt még letölteni sem érdemes, akkora hulladék lett:D
Valahol éreztük hogy közelébe nem fog érni a Dirt Rallynak, de azért ez már pofátlanság XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...