Utolsó előzetesen a Bombshell

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 31.
  • Videó
Link másolása
A héten végre megjelent az egykoron Duke Nukem-játéknak indult, időközben azonban jogi viták miatt nevet és főhőst is váltó Bombshell, most pedig a launch trailer is megérkezett hozzá.

Kalandos utat járt be a megjelenésig a Bombshell, hiszen az eredeti koncepció egy Duke Nukem-játék volt, a Duke Nukem: Mass Destruction. Miután azonban a jogok a Gearboxhoz kerültek, így a fejlesztők kénytelenek voltak főhőst és címet is váltani: jó hír, hogy Shelly "Bombshell" Harrison legalább olyan tökös, belevaló, laza karakter, mint Duke, és pont olyan könyörtelenséggel aprítja az idegeneket is.

Az RPG-elemekkel is színesített, izometrikus zúzás most csak PC-re jelent meg, de később PlayStation 4-en és Xbox One-on is elérhető lesz.

7.
7.
Ecneb
#6: Természetesen nem, de mivel még csak a héten jelent meg, kizártnak tartom, hogy kijátszották volna a játékot, így amiatt nem lehet lefikázni. Akkor miért fikázza bárki is, talán a grafika miatt? Azzal sincs semmi baj. Szerintem egy jó, 1x játszható játék lett belőle, de biztosat én sem mondok, mivel nem toltam még ki.
6.
6.
B-Shaggy
#5: Ki beszélt itt a grafikáról? Szerinted attól lesz jó egy játék?
5.
5.
Ecneb
#3: Semmivel sem rosszabb a grafikája, mint a StarCraft sorozatnak, azt mégis mindenki dicséri!
4.
4.
DON GONDOCS
#2: Nemis azért írtam. Énis a Budget és City vagy középkategóriás játékokon edzőttem (kane and lync, mesterlövész, Rune, Mindjacken, vietcong és hasonlókon edződtem.
3.
3.
crytek
Hú de gyenge szar lett ez. Aki akarja tolni hamarosan bundleba lesz tuti..
2.
2.
Chrysh
#1: Jó az a közepesen jó szint néha, nem kell mindig 7-8-9/10 pontokat elérni. Egyszer össze kéne szedni egy ilyen csokrot azokból 5-6 pontos játékokból, amik még bőven megfelelő játéknak számítanak.
1.
1.
DON GONDOCS
Hát enyhén szólva is egy középesen jó játék lett, pedig megvan a duke hangulat. Egy FPSben jobb lett volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...