The Division - a hónap közepén nyílt bétateszt?

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 1.
  • Pletyka
Link másolása
Mint azt észrevettétek, a zárt bétatesztet egy nappal meghosszabbította a Ubisoft, így holnapig még nyúzhatjuk a játékot. Akik lemaradtak, ne csüggedjenek, a jelek szerint a hónap közepén veszi kezdetét a nyílt próbalehetőség.

Az Xbox olasz részlege idő előtt megszellőztette a The Division nyílt bétatesztjének dátumát. Hasonlóan a zárt bétához, itt is egy nappal korábban mehetnek csatába az Xbox One-tulajok. Persze csak ha igazak a szóbeszédek.

A fenti kép tanúsága szerint a zárt bétatesztre február 16-21. között kerül sor.

A hétvégén indult zárt próbalehetőség egyébként nagyon népszerű, a Ubisoft jóvoltából így egy nappal tovább, azaz február 2-ig mókázhatunk PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Sajnos a vannak a tesztnek árnyoldalai is: PC-n sokan panaszkodtak a rengeteg csalóra, és tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy a kiadó nem jelentett be megfelelő anti-cheat technológiát a The Divisionhöz. A Ubisoft szóvivője, Natchai Stapper szerint valójában nem hackről van szó, hanem sokan a játék hibáit fordítják saját hasznukra.

A végleges változat március 8-án startol el.

Köszi az infót, goblinfing!

46.
46.
Marauder19
#38: Nekem csak egy bajom volt a játékkal....De ez pár embernek a kedvét szintén elvette ...A Dark zónában a ténykedő csalok...Pld nem látszik honnan..De a kis csávó 8 embert kilőtt.. odakúszunk, mindenki ott kúszott,mászott, erre nem látszik....Onnan lehetet látni hol van mert a kocsi mozgott alatta.. Azt sorban mindenkit kivégzett a láthatatlan ember, és ki is rabolt..Azt hívta a helit és fel akasztotta a nem látható ember a csomagokat....Csomagot ott voltak, ember sehol....
Picit kemény ,hogy míg a helikoptere várakozol kirabolhatnak...
Odavág egy gránátot azt lazán kirabol a csávó és még koponyás sem lett.

Grafika oké felső polc, a fizikai motor is jól teljesített.. A szakadó hóban lévő látótávolság csökkenés baromi hangulatos...Volt ,hogy 4 feka lőtt rám és mikor 3 leszedésre került.. A negyedik felvette a nyúlcipőt..De a futás közbeni cső látás is. Az ötlet is buli volt lásd korház...Bár a gyártás a bétában nem ment....
45.
45.
kamgecam
Mivel releváns ide is kiteszem:
Aki játszott a game-el és megveszi az vegyen fel,DZ-be kellenek a megbízható emberkék!:) psn:You_wanna_dance

UBISOFT IS FUCKING BACK!

Én voltam a legnagyobb ubi fikázzó a Unity után de miután kimaxoltam a Divison beta-t,bátran mondhatom hogy visszatértek és felébredtek mély álmukból!
Ps4-en próbáltam és max kétszer futottam bele bugba a 3 nap alatt.
Sajnálom a pc-seket hogy ott nem lett jól optimalizálva a játék,(ez már szinte rendeltetésszerű)de attól még maga a játék minden várakozást felülmúlóan részletgazdag és élvezetes lett.Sokkal jobban magába szippantott mint a Destiny.
Ilyen gyönyörű valósághű fény-árnyék effektet,és dinamikus időjárást még nem láttam játékban.New York illetve Manhattan pedig O_O! Órákat csak azzal töltöttem hogy sétáltam a városban és gyönyörködtem a hóesésben, a naplementében és az apró kis részletekben melyeket az érzéketlen szemüek és a hájptól elvakultak nem vesznek észre...

A játék fizikájáról csak annyit hogy amikor az egyik haver felmászott az autóra lesüllyedt picit az alja,jobb ill.bal oldalán attól függően hogy hova állt, vagy miközben céloztam fedezék(asztal) mögül a fegyver csövével levertem a rajta lévő sörös dobozokat.WTF?De volt olyan hogy egy havas részre dobbtam molotov szerű gránátot és miután kihunyt a tűz elolvadt a hó és vizes volt a beton.
Szóval nincs semmi baj a fizikával,nagyon sok apróság van benne ami a legtöbb játéknál nincs meg.

A rombolhatóság picit disszonáns mert van amit egyáltalán nem tudsz rombolni,de mellete meg olyan brutál rombolhatóság van benne (és ez van többségben) mint pl az egyik metró alagútban, belelőttem a csempébe és lehetett mögötte látni a betont meg hogy hogyan glettelték.KÉSZ!
Olyan széles vigyorral ültem a játék előtt hogy az asszonykám azt hitte be vagyok állva!

Mindenki aki teheti tegyen egy próbát a nyilt beta-val,és ne siessétek el.Fedezzetek fel mindent,lőjetek bele mindenbe és élvezétek ahogyan felizzik a fegyó és füstcsík szál fel a cső végéről.Nézzétek meg a leggyönyörűbb hóesést amit csak játékba látattok.

Én nem vártam sokat a játéktól mert tudtam a Ubi készíti és hatalmasat kellet csalódnom pozitív értelemben.Megértem hogy aki túlhájpolták a játékot és valamiféle megváltást vártak azok csalódottak, de ezt saját butaságuknak köszönhetik.
A játék nem tökéletes,de jó.Újszerű és ami a legfontossabb kegyetlenül abbahagyhatatlanúl élvezetes.Nem viccelek,nálam jobban senki sem ún meg egy játékot de itt pont az ellenkezője történt, egyre jobban rácsodálkoztam a részletgazdagságra.Itt végre nem azt éreztem mint a Destiny-nél hogy grindfest az egész,hanem érdekes a világ és minden egyes szögéletét fel akarom fedezni.


38.
38.
azureknight0715
Nem tudom mi bajotok a játékkal, szerintem pazar lett nagyon ahhoz képest hogy egy nagy rakás szat vártam ubi játéktól. A graf hiába le lett butitva pc-n valami eszméletlen gyönyörű, megmerem kockáztatni hogy eddig enneka játéknak van a legjobb grafja. Az időjárás változás meg hatalmasra sikeredett, főleg az a csodálatos mikor elkezd szakadni a hó. a dark zone-k igen ott vannak problémák, főleg azzal hogy ha valakit véletlen meglösz, vagy belerohan valaki a gránátodba akkor rogue-val jársz és az összes játékos téged üldöz. De ez egy bta valszeg kicit átalakítják majd, én nagyon élveztem minden percét, szereztem is jópára fasza cucot, ezenkívül rengeteg lehetőség van hogy egyéni karaktert csináljunk, így számomra a játék tuti vétel lesz. Szerintem sokan csak azért sarozzák mert ubisoft játék amit megis tok érteni mert az ubisoft a béka segge alatt van, de ettől független akkoris fasza játék lesz akárki akármit is mond.
36.
36.
number361
Nem játszottam a bétával, csak streamet néztem, de egyet kell értenem azzal, hogy hatalmas csalódás a játék, mind grafikai, mind tartalom mind játéktechnikai szempontból.

S mi a legszomorúbb? Minden fórumon vagy akármilyen felületen csak ilyen hamis és ócska marketing "review"-ok vannak, ami annyira fake, hogy itt röhög mindenki alatta, hogy "mennyit fizettek neked azért, hogy ezt mond?".

Szóval nálam ennyi volt, vártam, reméltem dehát Ubisoft történt. Kár érte.
22.
22.
pippyniga
Sajnos azon is elkénne gondolkozni. Hogy anno a fejlesztök valamit megálmodtak. De a kiadó ugye ott valaki azt mondta.Ne sokat tököljetek ki kell adni majd ilyen gyenge minőségben is. Ha meg nem kapunk E3 egy videót azért szidtuk volna az Ubit hogy nem képes valamit mutatni. Ez pat helyzet fejlesztök biztos azt mondták a kiadónak amit prezentáltunk megcsináljuk,de gondolom idö energia és pénz is kell
A kibaszott kiadó meg ne szarakodjunk ugyis megveszik szará promozuk,az jó a népnek.Ugy hogy elég meleg a pite.Pedig a világ legnagyobb kiadó ja az UBISOFT.
15.
15.
shooter1234
Nekem bejön a játék. Az elején nem nagyon tudtam miféle játék lesz, meg hogy mit lehet/kell benne csinálni. 1 Story küldetés van csak a bétában, amit akárhányszor meg lehet ismételni, és így lehet gyüjtögetni cuccokat, pénzt, meg xp -t is. És küldi megkezdése előtt lehet nehézséget állítani is, ami jó dolog. Hardon természetesen jobb a loot is. A Dark Zone rendszerét jól kitalálták, hogy ne az legyen, mint a különféle túlélős játékokban, ott ész nélkül öldösnek le mindenkit, itt legalább van ami visszatartja a játékosokat ettől.
14.
14.
goblinfing
Sok hülye gyerek megint szidja ubisoftot hogy ÜBER DOWNGRADE, aztán olyan jól néz ki a játék hogy magam alá szarok és a gameplay is kurva jó, van pár bug de azok orvosolhatok. Ez viszont kezd már komikus lenni, hogy mindenki szidja az ubisofot mintha kibaszott EA lenne.
12.
12.
captain planet
#11: attol h rpg meg nem kell az enemynek bulletspongenak lennie... az meg a masik h 2 fele ellenfel volt az egesz betaba, es azok is sik hulyek.. nagyon keves, meg ettol a demotol is.
rombolhatosag? te hol lattal ebben a jatekban rombolhatosagot?

sztem HUNRova-nak teljesen igaza van
9.
9.
frankek
Watch_Dogs effektus újrtöltve E3 űberfasza gameplay -> megjelent változat kb. 1/4-e az E3-on promózott játékból
7.
7.
Juha
Annyi a baj ezzel, hogy régebben fizetett tesztelők játszottak a játékokkal (nem, nem egy álommeló mielőtt vki azt hinné), és kiszűrték a jelentősebb hibákat. Most mindenki örül, hogy alfázhat meg bétázhat, és még egymást is szidják, amiért kihasználnak bugokat, holott ez lenne a cél, hogy kiderüljenek.

Szóval az a bajom, hogy sokan nem tudják, miért is van a beta, és csak az anyucikázás megy, ha belefutnak vmi bug-ba. Az mondjuk más kérdés, hogy sokszor a kész, végleges verziókkal is ugyanolyan kínszenvedés boldogulni...
6.
6.
#2: Cheaterek mindig vannak, kiveve ahol mukodik az anti-cheat rendszer. Az ipar vezetoi meg a penzt szamoljak akkor is ha van csalo, ha nincs.
4.
4.
Fishbone
#1: Csak nehogy a AC: Unity hibájába essen ez is! Kiadnak egy 75 %-ban kész játékot tele buggal! Aztán meg majd jön a bocsánatkérő ingyen DLC, mint a Unity esetében! :D :D
3.
3.
Caleon
Itt gratulálnék annak a makinak is, aki a korábbi Division hírnél próbált élvezkedni azon, hogy csak "48 óra" a béta.
2.
2.
Caleon
Szídhatjuk a szemét kiadókat, de azért tapsoljuk meg azokat a játékosokat is, akik kihasználták, hogy egy bétában (!) glitchek vannak és megkeserítették azok életét, aki normálisan szerettek volna játszani.

És csodálkozunk, hogy az ipar vezetői majomnak néznek és telibeszarnak minket.
1.
1.
_NMI_
"A Ubisoft szóvivője, Natchai Stapper szerint valójában nem hackről van szó, hanem sokan a játék hibáit fordítják saját hasznukra."

Ez így még rosszabb mintha sima hackről lenne szó, így, egy hónappal a megjelenés előtt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...