A héten ingyen játszható a Star Citizen

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 1.
  • Letöltés
Link másolása
A Cloud Imperium jóvoltából a héten ingyen letölthető és játszható a Star Citizen aktuális verziója, beleértve a Social Module-t és az Arena Commander módot. Emellett kiderült, hogy a single kampány leválik a fő játékról.

A Free Fly event keretében péntekig ingyen letölthető a Star Citizen 2.1.2-es alfaváltozata a PC-s játékosok legnagyobb örömére. A kliens tartalmazza a közösségi modult és az Arena Commander módot.

A játékban egy hatalmas univerzumot járhatunk be űrállomásokkal, bolygókkal és scriptelt küldetésekkel, az biztos, hogy az ingyenes hét alatt nem tudunk mindent felfedezni. Az Arena Commander egyfajta "játék a játékban", itt az űrhajóink fejlesztésén és a csatákon lesz a hangsúly. A Social Module egyfajta hub, ahol találkozhatunk a többi játékossal.

Az érdeklődök innen tölthetik le a Star Citizent egy gyors regisztráció után. 

A Cloud Imperium emellett bejelentette, hogy február 14-én a Star Citizen és a Squadron 42 különválik majd. Ez utóbbi a single kampány, ami külön is megvásárolható lesz, együtt viszont 45 dollárt kóstál. A Squadron 42-ben szereplő karaktereknek olyan színészek kölcsönzik a hangjukat, mint Gary Oldman, Mark Hamill, Gillian Anderson, Andy Serkis, John Rhys-Davies, Mark Strong és Ben Mendelsohn.

6.
6.
Ecneb
#5: meló miatt 3 napig töltöttem, perc után kuka... ekkora foshalmazt rég láttam már. kezelhetetlen és optimalizálatlan, rég csalódtam játékban ekkorát.
5.
5.
Angelwing
a hangárban hogy kell felszállni a géppel, mert ráfeküdtem az összes gombra de akkor sem indul a hajó.
4.
4.
Seib
És ha februárig megveszem akkor kapom hozza a singlet még?
3.
3.
PiszkosFred
#2: Kapcsold ki a p2p-t (vagy be, attol fuggoen, hogy most hogy all) es ugy probald meg!
2.
2.
Gumiember
Vannak gondok! Nálam már a Launcer is leáll!
1.
1.
Angelwing
köszi! tőőőttöm is. bár most elakadt éppen...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...