Serious Sam 4 - még mindig készül

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 2.
  • Videó
Link másolása
Három évvel ezelőtt, az E3-on mutatkozott be a Serious Sam-sorozat negyedik iterációja. Azóta se híre, se hamva a Croteam shooterének, így joggal merül fel a kérdés, vajon készül még az új rész?

Meglehetősen régen jelentette be a Croteam, hogy ha sikeres lesz akkori Humble Bundle-akciójuk, akkor abból finanszírozni tudnák a Serious Sam negyedik részét. A bejelentés óta eltelt három év, az új rész viszont sehol, sőt, gyakorlatilag azóta hallani se lehetett róla, így a Reboot magazin rákérdezett a horvát fejlesztőcsapatnál, hol is tart a fejlesztés.

A magazinnak Davor Hunski, vezető dizájner és a csapat vezető marketingese, Damjan Mravunac adott interjút. A beszélgetésből kiderül, hogy a tavaly megjelent The Talos Principle-lel nagyot dobbantó Croteam az ott fehasznált technológiák továbbfejlesztett változatait ülteti át a Serious Sam 4-be. Leginkább a sokat fejlődött motion capture és a fotogrammetria, ami kapcsán jelentős előrelépést értek el a srácok, és miután a logikai fejtörőkkel operáló puzzle fejlesztésével már jó ideje végeztek, most már tényleg mindenki az új Serious Samen dolgozik.

3.
3.
dante92
#1: Volt, és nekem baromira bejött :)
2.
2.
kopic
http://serioussam.wikia.com/wiki/Serious_Sam:_Xbox
Ezt úgysem fogják tudni felülmúlni.
1.
1.
Csoki80
...... Volt 3-is ...... ???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...