Májusban leállnak a Dust 514 szerverei

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 3.
  • Gyászhír
Link másolása
Májusban, három év után a CCP PlayStation 3-exkluzív shootere, a Dust 514 végleg lehúzza a rolót. Már nem is várható több frissítés az EVE világában játszódó free-to-play címhez.

A CCP Games bejelentette, hogy május 30-án végleg leállnak a Dust 514 szerverei. Az EVE univerzumában játszódó free-to-play shooter három évet élt PlayStation 3-on. A korábban beígért 1.3-as frissítés sajnos már nem látja meg a napvilágot.

A zárásig már nem is vásárolhatunk extra cuccokat a PlayStation Store-ban, május végéig azonban az ingame valutát továbbra is elkölthetjük a játékban.

"Nagyon büszkék vagyunk arra, amit tanultunk és megvalósítottunk a Dust 514-ben, és megtiszteltetésnek érezzük a közösség elkötelezettségét" - olvashatjuk a CCP nyilatkozatában. "Úgy gondoljuk, a Dust 514 az egyik legjobb free-to-play cím volt ezen a platformon, de az évek utolértek bennünket. Nehéz szívvel tájékoztatunk mindenkit, hogy a Dust 514-et leállítjuk."

A PC-s verzió, a Project Legion és persze az EVE: Online támogatása nem szűnik meg. Az izlandi csapat emellett az EVE: Valkyrie-t és a Gunjacket fejleszti gőzerővel.

1.
1.
o, pedig vartam, hogy majd jon ps4-re is, vajon fog meg?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...