Izgalmas egyvelegnek tűnik a Portal Knights

  • Írta: [Ates]
  • 2016. február 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Amikor a Minecraft találkozik a The Legend of Zeldával. Egy érdekes kombináció, viszont annál inkább magával ragadó a Steam Early Accessbe készülődő Portal Knights.

Még két évvel ezelőtt kerültek össze az olasz 505 Games és a német Keen Games tagjai, amikor is megállapodtak egy játék elkészítésében. Ekkor még mindössze annyit tudtak, hogy egy 3D-s sandbox RPG-t szeretnének csinálni, de az idő múlásával jobbnál jobb ötletekkel álltak elő, amiből végre idén összeállt a Portal Knights.

A történet szerint egy békés kis világot egyszerre csak elárasztott a sötétség, és maga a megátalkodott gonosz, a Fracture vette át az irányítást felette. Uralma alatt pokolbéli szörnyeket eresztett szét a világban, hogy teljes mértékben elpusztítsa azon embereket, akik nem hódoltak be neki. A mi történetünk pontosan itt kezdődik, amikor ellenállunk mindennek, és felvesszük a harcot Fracture-rel szemben.

A Portal Knights kezdésként három kasztot kínál: a harcost, a mágust és az íjászt. Mindhárom karakter más-más képességekkel rendelkezik, így mindenki megtalálhatja a neki tetsző irányt, ezzel együtt pedig a saját szájízünk alapján állíthatjuk össze a kinézetét, a tulajdonságait és a felszerelését is.

Maga a játék egy külső nézetű RPG, ugyanúgy fejlődhetünk, ugyanúgy szinteket léphetünk, és ugyanúgy tápolhatjuk a karakterünket, mint egy másik szerepjátékban. A változás abban keresendő, hogy a fejlesztők mindezt átépítették a Minecraft világába. Ahogy ott is, úgy a Portal Knightsban is gyűjthetünk különböző elemeket, kibányászhatunk ásványokat, valamint ezeket kombinálhatjuk, így tudunk majd erősebbnél erősebb fegyvereket készíteni magunknak. Építkezhetünk, saját házakat húzhatunk fel, a farmokról nem is beszélve, mindezeket pedig epikus boss fightok spékelik meg.

A Portal Knights szólóban, egyedül is nagyon élvezetes, viszont társaságban még nagyobb élményt nyújthat. A Keen Games erre is gondolt, így három plusz haverral is nekiugorhattok majd a játéknak, együtt felfedezve a véletlenszerűen generált világokat.

A Portal Knights egyelőre PC-n lesz csak elérhető február 25-től a Steam Early Accessen keresztül, de a fejlesztők - elmondásuk szerint - nagyon szeretnék átírni konzolokra is. Ennyi baj legyen, mi már tűkön ülve várjuk a játékot!

2.
2.
Kakaoo
Kérlek olvasd át a posztodat mielőtt rányomsz a "hozzászólás elküldése" gombra... tragédia.
1.
1.
TryGun
Wow , tényleg elnézik ezt tűri a többi játékfejlesztő, hogy simán ellopják ötleteiket és ebből csinálnak egy játékot ami szimplán kicsit más? Aki netán nem értené maga a játék nyilvánvalóan minecraft a harcrendszer legend of zelda(wind waker stb) a craftolást meg már nem írnám lopásnak , de ez se valami kreatív dolog mert már minden játékban lassan benne van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...