Előzetesáradat a Super Bowlról

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 8.
  • Cooltúra
Link másolása
A Super Bowl egy 100 millió tévénézőt vonzó sportesemény, aligha meglepő, hogy dugig tömik reklámokkal és előzetesekkel a szüneteit. Összeszedtük nektek azokat a filmtrailereket, amelyeket mindenképpen látnotok kell!

A reklámok egyébként 5 millió dollár/30 másodperces tarifával futottak, szóval az óriási elérés egyáltalán nem olcsó. Ahogy az lenni szokott a kötelező chips- és üdítőhirdetések mellé egy nagy rakás filmelőzetes is érkezett, többek között az új Bourne-filmből is kaptunk egy kis ízelítőt. Alább mutatjuk őket!

Jason Bourne (2016. július 29.)

Independence Day: Resurgence (2016. június 24.)

The Secret Life of Pets (2016. augusztus 4.)

Captain America: Civil War (2016. május 12.)

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016. június 2.)

Deadpool (2016. február 11.)

Gods of Egypt (2016. február 25.)

The Jungle Book (2016. április 21.)

X-Men: Apocalypse (2016. május 27.)

10 Cloverfield Lane (2016. március 31.)

A többi reklám közül csak a számunkra relevánsakat emelnénk ki, ha viszont szeretnéd megnézni mindet, ajánljuk ezt a gyűjtést!

7.
7.
Füge
Tetszik, hogy a Budai Várból Gothami Operaház lett.
4.
4.
altF4
A 10 Cloverfield Lane-t nem tudom hova rakni. Olvastam hogy volt a The Cellar című filmnek a forgatókönyve, amit aztán J.J. Abrahams meg a Bad Robot megvett, és átírták hogy belepasszoljon a Colverfield univerzumába. A sztori három emberről szól akik egy atombunkerban élnek, de a fiatal csajban nő a gyanú hogy odakint minden rendben van, egy paranoiásabbak lesznek, egymásra támadnak, és amikor a csaj kijut a szabadba akkor látja a film legeslegvégén hogy tényleg szétlőtték atommal a vidéket. És elvileg ezt a sztorit dolgozták át Cloverfieldesre. És még az is érdekes hogy több helyen is írják (pl. IMDB) hogy 5 millió dollár a költségvetése a filmnek, de egy ilyen kis költségvetésű filmet minek adnának le IMAX-ben, és miért költenének több milliót arra hogy reklámozzák a super bowl-on. Én várok majd valami kritikát, mert csak akkor megyek el rá, hogyha benne lesz az a szörny aki az első részben is benne volt, vagy legalábbis valami hasonló lény. Egyszerű ember vagyok, ha van szörny akkor veszek mozijegyet, ha nincs, akkor meg nem... :D
2.
2.
sinister
A Cloverfieldet én is szerettem, szerintem méltatlanul hamar elfelejtették. Jó, hogy végre jön a folytatás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...