Pletyka: nem halad jól az új Star Fox fejlesztése

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 9.
  • Pletyka
Link másolása
A Nintendo Life egy jól értesült külsős munkatársa szerint problémák vannak a Wii U-ra készülő Star Fox Zero fejlesztésével, és simán elképzelhető, hogy tovább csúszik a játék megjelenése.

A Star Fox Zero megjelenését eredetileg tavaly karácsonyra ígérték, ebből lett végül 2016 áprilisa. Habár az akkori bejelentés szerint a játék munkálatai jól haladnak, és csupán némi polírozásra van szüksége a projektnek, most azt pletykálják, hogy épp ellenkezőleg, a cím fejlesztésével problémák vannak, és újabb csúszás következhet.

A hírt a Nintendo Life megbízhatónak tartott külsős munkatársa, Liam Robertson szállította, aki több olyan arccal is beszélt, aki részt vesz a munkálatokban. Az értesülései szerint egyáltalán nem biztos, hogy a játék átmegy a Nintendo minőségellenőrzésén, és ha ez lesz a helyzet, akkor a tesztelésért felelős csapat javasolhatja, hogy tolják el a megjelenést. Ezt a közelgő premier miatt egyébként két hetük van eldönteni.

Robertson szerint belsős vélemények alapján a játék jelenlegi állapotában lebegős, "összefüggéstelen", ráadásul bizonytalanok az irányítást illetően is - ezt rengetegen ostorozták már, mi is. Az úriember azt is hozzátette, hogy bár a Platinumot bevonták a munkálatokba, a fejlesztés java részét Shigeru Miyamoto csapata végzi.

1.
1.
Szerintem már az NX-re akarják átültetni, majd azzal együtt kiadják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...